UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

12 ARALIK DOLUNAYI’NIN MESAJI!

Astrolog Dr. Şenay Devi, 12 Aralık Dolunayı’nın mesajını yorumladı.

12 ARALIK DOLUNAYI’NIN MESAJI!

“Sev’’ Önce kendini yaşadığın hayatı seni sevenleri ve söyle konuş esirgeme kendine saklama sev tüm kalbinle korkma!

Sevmek sözde değil Özde'dir.

Özde olan tavrına sözüne yansır kendiliğinden,

Sevmek çok emek ister, sabır ister,

Kararlılık ister, yürek ister,

En ufak rüzgarlarda savrulmaz!

Büyük Fırtınalarda dayanıklılık ister Sarsılsa da yıkılmaz!

Vazgeçişler de değil kalıp mücadele edip Savaşmak ister.

Sevmek Korkularını alt etmeyi benlikten bencillikten uzaklaşıp BİZ olmayı gerektirir.

Gözyaşıyla beslenir gülüşlerde çoğalır.

Sevmek yarışmayı inatlaşmayı senlik benlik davasını bırakıp Uzlaşmayı orta da buluşmayı gerektirir sevmek süslü sözler de değil gözlerdedir.

Sonunda tabiatın kendisine iade edeceklerini

Tabiatın olanı insandan esirgeme!

İnsanlara istedikleri kadar, isteyebilecekleri kadar ver!

Sana da veriliyor…

Ver ki her verdiğin damlanın arkasından şelaleleri karşıla!

Dayanabileceğin kadarını al!

Aldığın oranda ver!

Hiç ama hiç esirgeme;

Çünkü bu, sana, tükenmek bilmeyen bir kaynaktan gelmektedir.

Aşka inan sevgin için mücadele et! Işık ol, göster, insanlara hep yol göster;

Aydınlık onları kör edinceye kadar vazgeçme!

Gökyüzüne tabiata bak!

Her şeyi önümüze serilmiş, hepsi bizler için…

Ne varsa yalnız bizler için meydana gelmiştir.

Sen de cömert ol!

Sevgini esirgeme merhametini esirgeme emeğini esirgeme!..

Bununla beraber, acı verme eziyet etme nankör olma!..

Hiç kimseye ıstıraba sürükleyen bir rehber olma bundan daima çekin!

Başkasından aldıklarını yine başkasına ver!

Varsın sana enayi saf budala desinler, sen karanlığa teslim olanlara bakma görmek istemeyen duymak istemeyenlere zamanını harcama.

Asla esirgeme! Çünkü sen bil ki, yalnız kendin için değilsin.

Işığı sadece kendin için saklama ki fazlası da seni yakmasın!

Kafanı bilgisiz, gönlünü kapalı tutma ki seni karanlıkta bırakmasın!

Emek ver yürek ver anlat sesini duyan kalbini anlayan,

Mutlaka olacaktır o seni bulacaktır anlayacak seninle bir olacaktır!

Bu dünya alemi daha güzel olsun istiyorsan sev ve sevmekten vazgeçme.

Hafta boyunca her konuda daha disiplinli gerçekçi davranıp kendimizi arındırmalı negatif enerji alanlarından uzaklaşarak gerçeklere idrak etmek adına irademizi kalbimizin derinliklerinde bizi besleyen duygularımızı kararlılık ile ortaya koymalıyız.

Dünya da ve ülkemizde karışık veya kutuplaşmış düşüncelerden dolayı pek çok olay söz konusu olabilir. Toplumsal düzeyde gerginlikler para piyasalarında ki spekülasyonlar endişeye bir yandan gerçekçi tedbirlerin alınmasına vesile olabilir.  Bireysel olarak ortaklıklarda ilişkilerde düşüncelerde empati eksikliğinden bencilce yaklaşımlardan kaynaklı telafisi mümkün olmayan zorluklar ayrılıklar sırların ortaya dökülmesi gibi konular yaşanabilir.  Empati kurmamız kendimize yapılmasını istemediklerimizi bir başkasına yapmamız önemli. Her bakımdan hassas kutsal değerlerde uzlaşmacı bir tutum içinde olmak ötekileştirmeden sınıflandırmadan birbirimize saygı duyarak anlamaya çalışmak enerjileri pozitife dönüştürmemizi pişmanlık duyacağımız şeyler yaşamamızı sağlayacaktır.    Bu hafta şiddet ile ilgili konular kadın haklarına yönelik çalışmalarda önemli ve etkili gelişmeler yaşanabilir.    Tüm Dünyada İnsani değerlerin SEVGİNİN önemini kavramamız gereken, Dünyamıza ve yaşamımıza değer verip bireysel anlamda hayatın sorumluluklarını üzerimize düşeni yapmamız gerekenlerin farkına vararak ilerlememiz fazlası ile önemli hafta boyunca. Özellikle bilinçaltımızda ki korkular kaygılar ile başa çıkabilmenin ruhumuzu iyileştirip şifanın kaynağını bulabileceğimiz enerjiler ile karşı karşıyayız. İkili ilişkilerimizde aile aşk sevginin değerini görmek için tüm saflığımız ile sevebilmeli emek vermeli bir birimiz ile kazanı olmayan sen ben üstünlüğüne girmeden BİZ olabilmek için hırslarımızı öfkemizi sevgiyle dönüştürmemiz için destekleyici enerjiler ile karşı karşıyayız.

Güneş Yükselen ve Ay burcu Koç olanlar:

Dayanıklılık ve güven seviyenizin övgüye değer olması muhtemel olduğu için risk alma eğiliminiz yükselebilir her ne olursa olsun kontrolü elden bırakmamalısınız.  İçinizde yükselen maneviyat duygusu ile ruhunuzu arındırabilirsiniz. Büyüme ve gelişiminizi tanımlayacak kariyerde bazı şaşırtıcı fırsatlar elde edebilirsiniz. Bununla birlikte, kardeşleriniz ve arkadaşlarınızla anlaşmazlık içinde olabileceğiniz durumlar olabilir.

Kariyer: Saturn, iş hayatınızda kafa karışıklıkları için zemin oluşturabilir. Bu hafta başında büyük yatırımlardan kaçının ve öfkenizi  kontrol altında tutmaya çalışın aksi halde tavırlarınız  stresli durumlar doğurabilir. İş değişimlerinden kaçının ve özellikle 20 Aralık 2019'a kadar iş hayatınızda keskin kararlar almayın. Bu hafta terfi bekliyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz!

İş arkadaşlarınıza sırlarınızı  paylaşmamaya dikkat edin; bunları size karşı kullanabilirler.

Aşk ve Evlilik: 15 Aralık 2019'a kadar olan süre aşk ilişkileri konusunda biraz zorlayıcıdır. Mevcut ilişkinizde kafa karışıklıkları nedeniyle sorunlar yaşayabilirsiniz sorunları dikkatli bir şekilde ele almadığınızda ayrılmaya yol açacak durumlar yaşanabilir dikkatli davranın. Bekar Koçlar ilgi duyduğunuz kişiden önce duygularını açıklamamaya çalışın.

Öğrenciler ve Çocuklar: Konsantrasyon ve odaklanma çok önemli uyku düzeninize de önem vermeli sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Güneş Yükselen ve Ay burcu Boğa olanlar:

 Doğru şeyleri korkusuzca yapmak için pozitif enerji ve cesaretle istiflenmiş gibi hissedeceksiniz. Bu hafta hangi konuda olursa olsun söz vermemeye dikkat edin verdiğiniz sözleri yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Finansal konularda ortakları olanlar dikkatli olmalılar aksi halde stresli bir durum yaşayabilirsiniz, Ancak bu sıkıcı durumlardan bağımsız olarak çalışanlar için istikrarlı finansman fırsatları sizin lehinize sonuçlanacaktır. Dini görevlere ve dualara çok zaman ayırabilir huzurlu hissederek bu anlamda seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Hafta boyunca özellikle kadınlarla ihtilaf halinde olmaktan kaçının. Mahkeme davalarınızda bu hafta boyunca sorunlar aksamalar yaşayabilirsiniz. Bu hafta gizli rakipler ve düşmanlarınızın  size karşı yaptıkları planların boşa gitmesine tanıklık edeceksiniz. O yüzden rahat olun ve sağlığınıza dikkat edin.

Aşk ve Evlilik: Bekarlar mükemmel eş adaylarını bulabilirler Evli ve ilişkisi devam edenler aşk ve romantizm hafta boyunca etkili olacak sizler için.

Bu hafta, arazi gayrimenkul alımı için idealdir. Hatta yeni bir konut satın alabilirsiniz. Takılma veya gecikmeli ödemeler olasılığı vardır, bu yüzden sakinliğinizi koruyun ve bilgelikle harekete geçin.

Öğrenciler ve Çocuklar: Bu hafta. Becerilerinizi ve yeteneklerinizi sergilemenizi sağlayacak birçok fırsat söz konusu sizler için. Odaklanma ve güçlü irade gücü, başarıyı beraberinde getirecektir.

Güneş Yükselen ve Ay burcu İkizler olanlar: 

Büyük ve önemli kararlarınızın hiçbiri güvendiğiniz deneyim sahibi kişilere danışmadan almamalısınız.  Hafta boyunca işiniz ile ilgili konularda, Kendinize olan güveniniz, taktikleriniz ve keskin zihniniz, rakiplerinize karşı zafer kazanmanızı sağlayabilir bu hafta.  Herhangi bir belge veya tapuyu imzalarken, özellikle ortaklaşa işlerde, gözlerinizi dört açın. Herhangi bir konuda fazla ısrarcı olmak beklenmedik sorunlara neden olabilir dikkatli olun.  Sevdiklerinizi  özel hissettirmek için küçük  hediyeler alıp ilişkilerinizi daha iyi hale getirebilirsiniz.

Kariyer: Yabancı bir ülkeden işinizi başka bir seviyeye taşıyacak şaşırtıcı fırsatlar elde etme ihtimaliniz mümkün bu hafta. Ancak, büyük yatırımlardan kaçının. Yeni projelere yol açacak çok sayıda iş toplantısı yapılması muhtemeldir. Güzellik ve kozmetik ile ilgili işlerin özverili çabalarla ve bağlılıkla büyük başarılar sağlayacağı enerjiler ile karşı karşıyasınız. Devlet işinde bir pozisyonu doğrulamaya çalışıyorsanız, tam zamanı.

Aşk ve Evlilik: Bekarlar muhtemelen duygusal yakınlaşmalar içinde olabilirler.  Beraberliği olanlar kalbinizin derinliklerinde var olan sevgi sayesinde yanlış anlaşılmaları geçmiş sorunları arkanızda bırakarak gelecek güzel günler için ılımlı davranmanın avantajlarını yaşayacaksınız.

Para ve Finans: Anlamsız giderlerinizi azaltmanız gerekir, aksi halde sıkıntılı bir durumda kalabilirsiniz. Uygun yasal evrakı olmayan hiç kimseye borç vermeyin. Aileniz bu aşamada çok destekleyici olacaktır finansal konularda.

Öğrenciler ve Çocuklar: Zamanın değerini anlamanız ve değerli zamanınızı arkadaşlara, sık sık seyahat ve sosyal medya gibi anlamsız aktivitelere yakmaktan kaçınmanız gerekir. Bu süreyi eğitim hayatınızda başarı için güç ve konsantrasyon seviyesini arttırmak için kullanın.

Güneş Yükselen ve Ay burcu Yengeç olanlar:  Bu hafta alacağınız kararlar da güven duyduğunuz aklı başında dost ve yakınlarınıza danışmadan nihai sonuca varacak kararlar almamaya dikkat edin. Depresyon muhtemelen sizleri etkileyebilir ve anlık kararlar pişmanlık duyacağınız olaylara neden olabilir. Çocukları olanlar ilişkiler de yanlış anlaşılmalardan dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda, Kadın arkadaşlarla ve meslektaşlarla samimi ilişkiler kurmaya çalışın. Onlarla bir çatışma yapmak sizi sıkıntılı bir duruma sokabilir diplomasiyi elden bırakmamalısınız.

Kariyer: Yeni bir işe başlamayı planlıyorsanız, bu plana devam etmek için mükemmel bir haftadasınız. Pek çok altın fırsat kapınıza gelebilir, ancak azar azar yatırım yapmanız faydanıza olacaktır. Bir seferde çok fazla yatırım riskli olabilir. Bu hafta bir iş transferine hevesli olmanız durumunda, büyük olasılıkla yeni şeyler elde etmeniz mümkün.

Para ve Finans: Bu hafta yarı zamanlı çalışmalardan kazanç elde etme olasılığı olan mükemmel gelir fırsatları yakayalayabilirsiniz. Yatırım yapmak isteyenler istediğiniz mülke yatırım yapabilirsiniz.

Aşk ve Evlilik:

Evlilik hayatı, eşinizin agresif yaklaşımları ve sizi anlamadan suçlamaya çalışması sorunlara neden olabilir. Yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Güven faktörünü oluşturmak için bir girişimde bulunun. Yıkıcı enerjiler ile karşılaşmamak için , üçüncü şahısların kişisel meselelerinize karışmasından kaçının.

Öğrenciler ve Çocuklar: Çok çalışkan ve iddialı öğrenciler büyük başarılar elde edebilirler.

Güneş Yükselen ve Ay burcu Aslan olanlar: 

Bu haftanın ilk gününden itibaren, cesaret ve güvenle ilerleyeceğiniz gelişmeler ile karşı karşıyasınız.  Uzun zamandan beri bir mülk veya arsa satın almak istemeniz durumunda, odak noktanız artacak. aniden ve bu hayalinizi yerine getirmek için kaynakları düzenlemeye başlayacaksınız. Mesleki alanda çok sayıda fırsatın olması muhtemeldir. Her bir gayretiniz dikkate alınacak ve takdir görecek başarıya ulaşacaksınız. Ancak, herhangi bir görevi veya projeyi başkalarının yalan yanlış yönlendirmeleri ile  tamamlamamaya dikkat edin, işler ters gidebilir. Sevdiğiniz insanın uyarı ve önerilerini dikkate alıp oyuna gelmeyin.

Para ve Finans: Bu hafta işiniz ile ilgili bir alana veya mülke yatırım yapılması muhtemeldir. Rüyalarınız olan bir yatırımı gerçekleştirebilirsiniz. Ancak, sadece gösteriş amacıyla bir araç satın almak için gereksiz yere harcamalarda bulunmaktan kaçının. Bu hafta,  Kredi sürecinde gecikmeler ve engellerle karşılaşabilirsiniz.

Aşk ve Evlilik:

Evli ve devam eden beraberliği olan çiftler birbirlerine güvenmeli ve destek verecekleri uyumun birbirlerinin değerini daha iyi anlayacakları enerjiler ile karşı karşıyalar.  Eşinizle uzun bir aradan sonra kaçamak planlayabilirsiniz. Birbirinize olan desteğiniz mesleki konularda da başarınızı arttıracaktır.

Öğrenciler ve Çocuklar: Öğrenciler, geniş kapsamlı müfredat yüzünden stresli durumlarla karşı karşıya kalmanıza neden olabilir. Gerekirse profesyonel destek almalısınız.

Güneş Yükselen ve Ay burcu Başak olanlar: 

Enerjinizin yüksek olduğu bir haftadasınız. Fakat hafta boyunca aceleciliğiniz sorunlara yol açabilir. İletişim  ve bilgeliği doğru şekilde kullanarak hemen hemen her soruna çözüm bulacaksınız. Mesleki yaşamınızdaki başarı merdivenlerinden tırmanacaksınız, sadece yakın çevrenizin anlamsız ihtiyaçlarını yerine getirmek için gereksiz yere harcamalarda bulunmamaya dikkat edin. Medya, spor, yazarlık ile ilgili alanlarda çalışanlar   başarı sizden yana.

Para ve Finans: Finansal konularda kozmetik veya teknik çalışmaların herhangi biriyle ilgili olarak büyük faydalar elde edilmesi mümkün. Bu hafta gelirinizin önemli bir kısmını ev tadilatı ve lüks ev dekorasyon eşyaları satın almaya harcayabilirsiniz.  Ayrıca eski bir anlaşmazlığın çözümü için de çözümler elde edeceğiniz enerjiler hakim. Bu hafta içinde yeni konut veya başka bir arazi veya mülk satın almaktan kaçının.

Aşk ve Evlilik: Bu hafta boyunca aşk hayatınızda sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Küçük sorunlardan kaçınmak ve eşinizle yeterince kaliteli zaman geçirmeye odaklanmanız önem taşımakta.  Aynı şekilde ego ve saldırgan tutumlardan uzak durun hafta boyunca.

Öğrenciler ve Çocuklar:Öğrenciler, bu hafta konsantrasyon eksikliği yaşayabilir ve ayrıca cesaretinizi kaybedebilirsiniz. Bu rahatsız edici durumdan çıkabilmek için ebeveynlere veya güvenilir bir kıdemli öğrenciye danışmanızı öneririm.

Güneş Yükselen ve Ay burcu Terazi olanlar: 

Geçmişte tartışılan bir iş projesi bu hafta netleşerek yürürlüğe girebilir. .Yabancı kişiler ile  yeni bağlantılar kuracak ve onlarla  önemli iş toplantıları planlayabileceksiniz.  Fakat bu hafta ortaklıklar için ideal bir hafta olmadığı için yeni iş ortaklıkları kurmaktan kaçının. Kendinizi güçlendirmek zorundasınız , ancak Emekleriniz ve çalışmalarınız er ya da geç değer görecek ve mücadelenizin meyvelerini alacaksınız. Mali durumu arttırmak için yarı zamanlı bir çalışmanın içinde olabilirsiniz.  İş yerinizi değiştirmeyi planlıyorsanız, tam zamanı! Satış hedefleriyle veya başka bir projeyle ilgili olarak patron ve çalışanlarınız ile karışıklıklar yaşayabilirsiniz dikkatli olun.

Aşk ve Evlilik: Eş ya da sevgiliniz ile  anlaşmazlıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Eşinizin arkadaşıyla uzun veya derin sohbetlerden kaçının. Bu, ikiniz arasında sorun yaratabilir.. Bekar Teraziler, Eski sevgilinizin yaşamınıza geri dönme ihtimali var.

Öğrenciler ve Çocuklar: Öğrenciler, eğitim yolunuzda bazı engellerle karşılaşabilirsiniz ve bu sizi odak noktadan ve konsantrasyonunuzdan uzaklaştırabilir.

Güneş Yükselen ve Ay burcu AKREP olanlar:  Her bir çabanız dikkate alınacak ve yavaş yavaş başarı ve başarı merdivenlerinden tırmanacaksınız. Saldırganlığı ve egonuzu kontrol altında tutun iş hayatınızda göreviniz ne olursa olsun aceleci eylemlerden kaçının. İşinizi değiştirmeyi planlıyorsanız, yeni şirketler aramaya başlamanın tam zamanı. İş hayatınızda alacağınız kararlar da,  Eşiniz ve arkadaşlarınız çok destekleyici olacak ve istediğiniz hedeflere ulaşmanıza yardımcı olacak. Olumsuz kişiliğe sahip insanlardan zarar görmemek için stratejik olmalı mesafeyi korumalısınız. Siyasi dünyada istifa etmeyi planlıyorsanız, tam zamanı.

Aşk ve Evlilik: Eğer bekarsanız, muhtemelen bu hafta içinde birileri için hisler geliştireceksiniz. Fakat duygularınızı göstermekte aceleci olmamalı, Öncelikle ve en önemlisi, o kişiyle arkadaş olmaya çalışın ve duygularını bilmek için bir girişimde bulunun. Eğer aynı şekilde hissediyorsa, o zaman bir teklifte bulunmayı planlayabilirsiniz. Aşk ilişkileri düzgün bir yolda devam edecek, Eş ya da sevgilinize  sizi birbirinize oldukça yakınlaştıracak ve bir aşk bağı içinde kilitli kalacaksınız.

Öğrenciler ve Çocuklar: Hafta boyunca ekstra sabırlı olmanız ve ısrar etmeniz  tüm harika fırsatları elinizde tutmanızı sağlayabilir.

Güneş Yükselen ve Ay burcu YAY olanlar: 

Haftanın ilk günlerinde aklınızda çok fazla endişe ve karışık düşüncelere yol açacak durumlar olabilir, olası sebeplerden biri bekleyen iş veya görevler olabilir.  Yeni bir şeylere başlayabilir, bir iş veya ortaklık olabilir,. Sabır düzeyiniz çok güçlü olmalı ve dayanıklılığın arttırılması gerekiyor. Ancak o zaman tüm sorunları çözebileceksiniz. Hem yurt içi hem de yurt dışında birçok iş gezisi var gibi görünüyor. Bunlar, artan projeler ve işlerin karşılanmasından kaynaklanıyor.

Sade-Sati'nin etkisi sizi şaşkınlıklarınızın üstesinden gelemeyeceğiniz bir noktaya getirecektir. Karar verme becerileriniz engellenebilir ve çevrenizde ki insanlara kolay kolay inanmakta zorlanabileceksiniz. Bu ikili ilişkilerinize zarar verebilir  duygularınızı güçlendirmek için bir adım atmanız gerekiyor. Vaktinizi yönetin ve en önemlisi görevlere odaklanın hafta boyunca.

Evlilik hayatınızda gerginliklere dikkat edin. Durum ne şekilde olursa olsun, evlilik dışı ilişkilerden uzak durun. Söylemlerinizi kontrol altına alın ve ego ve saldırgan tavırların ilişkinize zarar vereceğini aklınızdan çıkarmadan hareket edin. Bekarsanız, Eski sevgilinize bir şans verebilirsiniz.

Öğrenciler ve Çocuklar:Genel olarak, Bu hafta öğrenciler ve çocuklar için olumlu enerjiler hakim. Yeteneklerinizi ve zekanızı sergilemek için birçok şansınız olacak. Gerginlikleri ve stresi azaltmak için tüm olumsuzluklardan uzak durun.

Güneş Yükselen ve Ay burcu OĞLAK olanlar: 

Bu hafta, Gereksiz masrafları azaltmanız ve anlamsız çıkışlardan kaçınmanız gerekir; aksi halde stres ve gerginlik yolunuza çıkacak ve kendinizi hayal kırıklığı yaratan bir durumda bulacaksınız. Herhangi bir önemli kararı verirken sakin ve rahat olun. Olumsuz kişiliklerden uzak durun. Bu hafta rakiplerinize karşı muzaffer olacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Ancak, politik alandan çok fazla şey bekliyorsanız, hemen durmalısınız. Bu hafta daha öncesine dayanan kariyerle ilgili her türlü sorun ya da problemin üstesinden geleceksiniz, ancak bu sizin kararlılığınız ile mümkün olacaktır.

Aşk ve Evlilik: Bu hafta boyunca büyük olasılıkla bekarlar karşılaşacağınız biri için  aşk duyguları geliştireceksiniz. Duygularınızın ne kadar güçlü olduğundan emin olmadan kararlar almamalısınız. Evli ve ilişkisi devam edenler çok fazla şey beklemekten ziyade mümkün olduğunca fazlasını verdiğiniz de sevginizi ortaya koyduğunuzda , ilişkinizi başka bir seviyeye taşıyabileceksiniz.

Bu hafta geçmiş sorunların ilişkinizden bir çıkış yolu bulacağınız pürüzsüz bir yolda ilerleyeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Güneş Yükselen ve Ay burcu KOVA olanlar: 

Bu hafta ailevi konularda  yakınlarınızın harcamalarının aşırı olması kaygı ve strese neden olabilir sizler için  ve bu da bazı yanlış anlamalara ve anlaşmazlıklara davetiye çıkarabilir. İş hayatınızda ise önemli  bir kuruluştan büyüleyici bir iş teklifi almanız muhtemeldir. Bu hafta iş anlaşmaları sizin için son derece karlı olacak ve hayallerinizi ve özlemlerinizi yerine getirme gücüne sahip olacaksınız. Çalışma alanınızda oldukça iyi kazanacaksınız.

 

Aşk ve Evlilik: Aşkın hayatı, bu hafta boyunca ortaklarla kafa karışıklıkları ve sorunlarla yüzleşme ihtimaliniz olduğu için kontrollü olmalısınız. Dikkatli ve bilgelikle hareket etmezseniz, temel sorunlar büyük sorunlara yol açabilir. Bunların zaten rahatsız olmuş ilişkiniz üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir.

Eş ya da sevgiliniz ile yaşamınızın geri kalanında yollarını ayırmamayı tercih ederseniz, şüpheli doğanızı arkanızda bırakmanız gerekir. Kaliteli zaman birlikte geçirmeniz bu aşamada çok önemlidir. Sevdiğiniz için romantik bir sürpriz planlamalı yıkıcı söylemlerden uzak durmalısınız.

Öğrenciler ve Çocuklar: Öğrenciler, eğitim akışınızı veya konularınızı değiştirmeyi planlıyorsanız, akademisyenlerde başarı elde etmek istiyorsanız, çok çaba ve sıkı çalışmaya hazır olun.

Güneş Yükselen ve Ay burcu BALIK olanlar: 

Hayatınızın herhangi bir aşamasında şaşkınlıklarla karşılaşacağınız durumlar yaşanabilir, ailenize veya güvenilir insanlara danışarak kararlar almaya özen gösterin. İş hayatınızda ise ne olursa olsun, Umudunuzu Kaybetmeyin. Atanan görevleri zamanında yerine getirmek için elinizden geleni yapın, aksi takdirde patronunuzun size olan inancını kaybedebilirsiniz.  İşiniz ile ilgili konularda tartışmalardan ve olağanüstü ifadelerden uzak durun. Daha önce durdurulan bir çalışma bir kez daha tekrar yürürlüğe girecek ve bu kez olgunlukla hareket ederesiniz başarısızlığı başarıya çevirebileceksiniz. Her türlü yasa dışı işten kaçının!

Kariyer:Hafta ortasından itibaren muhteşem iş fırsatları elde edeceksiniz. Çok Uluslu Şirketlerin ticari projeleri başarı ve başarı merdivenlerinden tırmanmanıza yardımcı olabilir. Görevlerinizi ve zamanlarınızı sadece kariyerinizi engellemeyecek şekilde yönetin. Sonuca varmadan önce bir üst seviyeye danışmanız önem taşımakta. Etkileyici iletişim ve sunum becerileriniz insanların size güvenmesini sağlar. Büyük karlı projelerin bir parçası olabilirsiniz.

Aşk ve ilişkiler: Bu hafta ilişkileriniz karşılıklı hayranlık ve anlayış doğrultusunda ilerleyecektir. Hafta boyunca eşiniz sizi sık sık şaşırtabilir ve size çok fazla sevgi gösterisi yapabilir.  Sizi özel ve dünyanın dışında hissettirmek için sınırları zorlayabilir.  Ekstra ilişkilerin şu anki ilişkinizi yıkabileceği gerçeği ışığında hareket etmelisiniz.

ÖĞRENCİLER  Özveri ve taahhüdü olan görevleri yerine getirirseniz, başarı size ulaşacaktır.

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdolunay  astrolog  şenay devi