UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

WHATSAPP’TAN KULLANICILARI ÜZECEK KARAR!

2020'ye çok kısa bir zaman kala WhatsApp milyonlarca kişiyi üzecek bir açıklama yaptı. Yeni yıl ile birlikte milyonlarca telefondan desteğini keseceğini açıklayan WhatsApp, yeni yılda hangi telefonlarda çalışmaya devam edecek?

WHATSAPP’TAN KULLANICILARI ÜZECEK KARAR!

Dünyanın en çok kullanılan iletişim uygulamalarından biri olan WhatsApp, her geçen gün yeni özelliklere kavuşurken, bir yandan da eski telefonlara olan desteğin biteceğini açıklamaya devam ediyor.

Açıklananlara göre, WhatsApp; 2020 yılında milyonlarca telefondan desteğini kaldıracak. Yani milyonlarca kişi WhatsApp kullanamayacak.Konuyla ilgili açıklama, WhatsApp'ı satın alan Facebook tarafından geldi. Facebook'un "Destek" sayfasından yapılan açıklamaya göre milyonlarca telefon 2020 yılında WhatsApp'a veda edecek.

Yetkililer tarafından paylaşılan bilgilere göre, takvimler 31 Aralık 2019'u gösterdiğinde Windows Mobile işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlar WhatsApp'ı kullanamayacak.

Android ve iOS tarafında da bir çok telefona olan destek sonlandırılacak.

1 Şubat 2020 tarihi ile birlikte; Android 2.3.7'nin altındaki telefonlar ve iOS 7 işletim sisteminden eski sürüm kullanan iPhone modelleri, WhatsApp kullanamayacak!

Unutmadan eklememiz gereken bir detay daha var. Android 3.2.7'den ve iOS 7'den eski işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlar, WhatsApp'ı kullanmaya devam edecek ama herhangi bir güncelleme alamayacaklar.

Güncellemenin yanı sıra oturumunuzu kapatırsanız herhangi bir şekilde başka bir oturum açılamayacak.

Yani kısıtlı bir kullanım şekli ortaya çıkacak ve mecburen daha yeni bir işletim sistemine geçiş yapmanız gerekecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERwhatsapp  özellik  mesajlaşma