UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SELİN CİĞERCİ İTİRAF ETTİ!

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti önceki akşam Hisarüstü’nde bir mekan çıkışı UçanKuş TV objektiflerine yansıdı. Ciğerci, Bülent Ersoy’la aynı sahnede yer almanın heyecanı ve evliliği hakkında konuştu.

SELİN CİĞERCİ İTİRAF ETTİ!

Uzun süren birlikteliğin ardından geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, önceki gün akşam yemeği sonrası UçanKuş TV muhabiri Barış Agil’e yakalandı.

Bülent Ersoy’la birlikte "Kadınlar Matinesi" konsepti ile sahneye çıkan Selin Ciğerci, yaşadığı heyecanı şu sözlerle anlattı:

“Çok mutlu ve heyecanlıyım. Hayatımın en güzel günüydü. Bülent Ersoy’un nasıl Diva olduğunu anladım. Sahneden sonra da devam ediyor. Biz sahneden sonra televizyonu açar, kim nerede ne yapmış diye bakarız. O devam ediyor.”

Evlilik nasıl gidiyor sorularına ise Ciğerci, çok yoğun çalıştıklarını belirterek, “Görüşmüyoruz diyebilirim, Soyadım Çıra oldu sadece…” dedi.

Yemek sonrası rotalarını sinemaya çeviren Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, “Mucize 2 Aşk” filmini izlemeye gideceklerini söyledi.

Öte yandan Ciğerci, “Ben Recep İvedik 6’ya gitmeyi istiyorum ama Gökhan Mucize 2 Aşk ’yi izlemek istiyor. Gökhan çok romantik bende gram yok…” dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERselin ciğerci  gökhan çıra