UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAMİLE KARISINA İŞKENCE YAPTI!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşananların ardından son dakika bilgileri ortaya çıkıyor. 5 aylık hamile Hacer Atik, 11 gün önce cezaevinden çıkan eşi Muhsin Culfacı'yı gelinlikle kapıda karşıladı. Cani adam ise 5 aylık hamile eşine işkence yaptı, tehditler savurdu; "Şikayet edersen seni öldürürüm" dedi! Talihsiz kadının ifadelerindeki bilgiler kan dondurdu.

HAMİLE KARISINA  İŞKENCE YAPTI!

Hapishaneden çıktıktan sonra 5 aylık hamile karısına işkence yapan sapkın adam hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Talihsiz kadın gelinlikle karşıladığı eşinin gerçek yüzünü gördü. Muhsin Culfacı, Hacer Atik'in üzerine elektrikli sobayı attı daha sonra döverek ellerinde sigara söndürdü. Evde tiner içip sızan Muhsin Culfacı işkencelerine günlerce devam etti! Kendisini şikayet eden eşini de ölümle tehdit etti; işte son dakika haberinin ayrıntıları...

Kocaeli Gölcük'te 5 aylık hamile Hacer Atik, 11 gün önce cezaevinden çıkarken gelinlik giyerek kapıda karşıladığı dini nikâhlı eşi Muhsin Culfacı tarafından evlerinde çıkan bir tartışma sonrası dövüldü. Culfacı aralarında çıkan tartışma sonrası Hacer Atik'in üzerine evdeki elektrikli sobayı attı, ardından da döverek sağ elinde sigara söndürdü. Hastaneden darp raporu alan Atik, şikayetçi oldu. Polis, Culfacı'yı bulmak için çalışma başlatırken, Atik ise barınma evine götürüldü.

Sabah'ın haberine göre; Güvenlik görevlisi olarak çalışan, ayrıca taksi şoförlüğü yapan Hacer Atik, dehşet dolu anları şöyle anlattı: Gece 00.30'da işten geldim. Çok yorgundum. Geldiğimde evde tiner içmişti ve yatakta yatıyordu. Acı çekiyor gibi görünüyordu. Fakat ben inanmadım. 'Bana süt ver' diye yalvarıyordu. Ellerimle süt içirdim. Biraz zaman geçince 'Sana cehennem azabını yaşatacağım' diyerek odanın ışığını söndürdü. Elektrikli sobayı üzerime tutarak beni yakmaya çalıştı. Üzerime kimyasal madde döküp, 'Şimdi seni yakacağım. Cehennem ateşinde yanacaksın' dedi.

Daha sonra elimde ve yüzünde sigara söndürdü. Çığlık atmamam için ağzımı ve burnumu kapattı. Beni saçımdan çekerek yerde sürükledi, yanağımı ısırdı. Şikayetçiyim. Bana, 'Şikayetçi olursan seni öldürürüm' demişti. Ama öldürürse de öldürsün. Kaderim neyse onu yaşarım. İyilikten maraz görürsem, Allah yolunda ölmüş olurum. Bu benim imtihanım.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhamile    dayak