UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEDAT DOĞAN: “IŞIN KARACA HEM ADALETE, KIZINA HESAP VERECEK!”

Işın Karaca’nın eski eşi Sedat Doğan, dün akşam 2.5 yıl sonra Brezilya’dan İstanbul’a döndü. Kızı ve ailesi için burada olduğunu söyleyen Doğan, Çağlayan Adliyesi’nde UçanKuş TV tarafından görüntülendi ve süreçle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SEDAT DOĞAN: “IŞIN KARACA HEM ADALETE, KIZINA HESAP VERECEK!”

Işın Karaca'nın, 8 yıl önce evlendiği eski eşi ve kızı Mia'nın babası Sedat Doğan dün İstanbul’a döndü.

2,5 yıldır Brezilya'da olan ve hırsızlık yaptığı iddia edilen Sedat Doğan, son olarak Işın Karaca'nın kısa bir süre önce boşandığı Tuğrul Odabaş'ını tehdit ettiği iddia edilmişti.

Bugün Çağlayan Adliyesi’nde ifade veren Sedat Doğan, adliye çıkışı UçanKuş TV muhabiri Tarık Eker’e konuştu.

Doğan: “Ailem, sevdiklerim ve bana inananlar için buradayım. Artık önümüzdeki projelerimize bakıp aile ilişkilerimize odaklanacağız. Her şey daha güzel olacak” dedi.

Sedat Doğan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yapmış olduğu "Ben rahatsız olursam, rahatsız ederim, beni tanıyanlar bilir. Şimdi Tuğrul, efendi olacaksın, adam olacaksın, dans etmeyeceksin…” açıklamasının Işın Karaca tarafından tehdit olarak algılanması ve bu konu üzerine Karaca’nın uzaklaştırma kararı aldırması hakkında ise, “Işın anlamak istediği yerden anlamak istiyor. Bir gün o da kızına hesap verecek” şeklinde konuştu.

Kızı Mia için velayet davası da açacağını söyleyen Doğan, ileriye dönük projeleri hakkında ise, “Evladıma ve aileme örnek olacak şekilde projeler yapacağım. Bunu başka bir zaman konuşuruz” dedi.

Öte yandan Sedat Doğan kamuoyuna bir basın açıklaması da yaptı.

İşte o açıklama:

Işın Karaca'nın kısa bir süre önce hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ilk eşi Sedat Doğan 2,5 yıl aranın ardından dün Türkiye'ye döndü. Çağlayan Adliyesi’nde UçanKuş TV’ye özel açıklamalar yapan Sedat Doğan, “Evladıma yeniden sarılacağım gün çok yakında gelecek biliyorum. Bu bir diriliş hikayesidir” dedi.

İşte Sedat Doğan’ın kamuoyuna yaptığı basın açıklaması:

“Gelinen bu süreçte geriye dönüp baktığımızda kül kadar değeri olmayan insanların kendilerini ateş sandıkları bir dönem olmuştur.

Hayatımda yaşadığım olumsuzlukları fırsat bilenler hakkımda karalama kampanyalarına başlamış ve öncesinde ise benim bu yanlışa sürüklenmem ve kızımı benden koparmak için de canla başla mücadele etmişlerdir.

Tarih tekerrürden ibarettir kardeşlerim ve artık bu alçakların hesap verme zamanı gelmiştir. Türk halkı ve kızım tüm gerçekleri çok yakında öğrenecekler.

Hakkımda başlatılan karalama kampanyasına şahsıma hakaretlerle birlikte asılsız bilgiler veren ve bunları haber yapan kişiler, kurumlar ve bunu organize eden perde arkasındaki isimler çok yakında hem adalet karşısında hem evlatlarına karşı hesap verecekler.

Evladıma yeniden sarılacağım gün çok yakında gelecek biliyorum ve bugün bunun için buradayım. Bu bir diriliş hikayesidir. Teşekkür ederim arkadaşlar” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsedat doğan  ışın karaca