UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAMİLE KADINDAN KORKUNÇ TUZAK!

İngiltere'de uyuşturucu parası bulmak için erkekleri evine çağırıp soyduktan sonra erkek arkadaşının da yardımıyla soyan kadın yakalandı. Hamile olduğu öğrenilen kadın ile ilgili anlatılanlar ise kan dondurdu.

HAMİLE KADINDAN KORKUNÇ TUZAK!

İngiltere'nin Kent şehrinde yaşayan Hollie Cheeseman, erkek arkadaşı Jeremy Long ile aynı evi paylaşıyordu. Bağımlı olan kadın, uyuşturucu parasını hırsızlık ve dolandırıcılık yaparak elde ediyordu.

Hollie Cheeseman aynı zamanda hamileydi ancak bu, onun için savunmasız erkeklere tuzak kurması için engel teşkil etmiyordu.

Hollie Cheeseman, kandırdığı erkekleri ilişki vaadiyle evine çağırıyordu. Kent şehrinde yaşayan 32 yalındaki kadın, erkeklerden kıyafetlerini çıkartmalarını istiyor ya da onları kendisi soyuyordu.

Bu sırada 41 yaşındaki erkek arkadaşı Jeremy Long da evde oluyordu. Jeremy, arka odalardan birine gizlenmiş bir şekilde Hollie'den işaret bekliyordu.

İki suçlu, savunmasız erkeklerin hem paralarını hem de kredi kartlarını çalıyordu. Adamları evin bir odasına çıplak halde kilitleyen çift, en yakın bankamatiklere giderek adamların paralarını çekiyordu.

Zalim çift, kimi zaman kurbanlarının otomobil ve ev anahtarlarını da gasp ediyordu. Kurbanların evlerine giderek televizyon, bilgisayar, tablet, oyun konsolu ve mücevher gibi değerli eşyalarını çalıyorlardı.

Çiftin mahkemesi önceki gün görüldü. Hollie Cheeseman'in avukatı, müvekkilinin hamile olduğunu hatırlatarak, bebeğini sağlıklı bir şekilde büyütebilmesi düşük bir ceza almasını savundu.

Avukat James Cartwright, müvekilinin dört yıldan az bir ceza almasını talep etti. Ancak yargıç Catherine Brown, Cheeseman'ın kurbanlarına acımadığını, kurbanlarıyla empati kurmadığını hatırlattı.

Mahkemede çiftin soydukları erkekleri cinsel organlarını kesmekle tehdit ettiği de anlatıldı. Mahkeme salonunda bu bilgiden sonra soğuk rüzgarlar esti.

Hollie Cheeseman, altı yıl ceza aldı. Bebeğini cezaevinde doğuracak olan kadın, velayeti kaybedebilir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhamile  soygun  hırsızlık  ingiltere