UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

IŞIN KARACA’NIN ESKİ EŞİ SEDAT DOĞAN, İSTANBUL'A DÖNDÜ!

Işın Karaca'nın kısa bir süre önce hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ilk eşi Sedat Doğan 2,5 yıl aranın ardından Türkiye'ye döndü. Havalimanında UçanKuş TV objektiflere yansıyan Sedat Doğan, “Kızım, ailem ve sevdiklerim için geldim. Yakında her şey güzel olacak” dedi.

IŞIN KARACA’NIN ESKİ EŞİ SEDAT DOĞAN, İSTANBUL'A DÖNDÜ!

Işın Karaca’nın bundan 8 yıl önce evlendiği eski eşi ve Mia’nın babası Sedat Doğan flaş bir şekilde Türkiye’ye döndü.

2,5 yıldır Brezilya’da olan, bu ülkede hırsızlık yaptığı iddia edilen Sedat Doğan, son olarak Işın Karaca’nın kısa bir süre önce boşandığı Tuğrul Odabaş’ı tehdit etmişti.

Tuğrul Odabaş’ın boşanmanın ardından Mia ile bir fotoğraf paylaşıp, duygusal satırlar kaleme almasına sinirlenen Doğan, “Arada okyanuslar da olsa ben senin o sahnenin ışıklarını kapatırım. Adam ol, sessiz ol, efendi ol” açıklamasını yapmıştı.

Bu açıklamanın ardından harekete geçen Işın Karaca, mahkemeye başvurmuş ve eski eşi Doğan hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

2,5 yıllık aradan sonra Türkiye’ye dönen Sedat Doğan, havalimanında UçanKuş TV objektiflere yakalandı ve UçanKuş muhabiri Barış Agil’in sorularını yanıtladı.

Doğan: “Kızım, ailem ve sevdiklerim için geldim. Yakında her şey güzel olacak. Detaylı olarak her şeyi konuşacağız, hiçbir sıkıntı yok her şey yolunda” dedi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsedat doğan  ışın karaca