UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

26 YAŞINDAKİ KADIN HALIYLA EVLENDİ!

İngiltere'nin Manchester şehrinde dikkat çeken bir olay yaşandı.

26 YAŞINDAKİ KADIN HALIYLA EVLENDİ!

İddiaya göre, halıya aşık olan 26 yaşındaki B.C. onunla evlenebileceğine ikna oldu. B. C. konu ile ilgili "Bu halıyı bir yıl önce satın aldım ve o zamandan beri onu çok seviyorum" açıklamasında bulunurken, olayın kendisi kadar ilginç bir evlilik töreni düzenledi. Bir saat boyunca süren nikah merasimi boyunca geleneksel beyaz gelinlik giyen kadın, Halıya sevgisini, onurunu koruyacağını ve ömür boyu bakımını yapacağını vadetti. B.C'nin arkadaşları "Halıyı çok sevdiysen onunla evlenebilirsin" dedikten sonra bu teklif kızın aklına yattı. Arkadaşları, bu söylemlerinin bir şaka olduğunu söyleseler de B.C isimli kız artık karar vermişti.

"Halıyı çok seviyorsan neden onunla evlenmiyorsun?" diye şaka yapan arkadaşlarımın bu söyledikleri aklıma yattı. Ona göz kulak olmak için çok zaman harcıyorum. Onu temizlemek ve her gün birkaç kez süpürmek ve her zaman en iyi şekilde görünmesini sağlamak için uğraşıyorum. Artık onsuz düşünemiyorum."

Genç kadın, iki küçük çocuğunun gün boyunca halıda bıraktığı lekeleri gidermek için leke sökücü kullanıyor. Ve bu akşam B.C, kırıntısız ve keyifli bir gece için halıyı son kez temizleyeceğini söyledi. Dünyanın konuştuğu bu ilginç ve bir o kadar komik haberin detayları şöyle:

B.C, "Halıya biraz saplantılıyım. Çocuklar yataktayken, genellikle onunla yatar ve ona en özel düşüncelerimi söylerim. Bekar bir anneyim, bu yüzden sırdaş haline geldi ve birlikte olduğumuzda her zaman bir şeyleri doğru bir şekilde düşünebilirim. "Birkaç ay önce arkadaşlarımdan biri onunla evlenmem gerektiğini söylediğinde, 'O zaman ben de evlenmeliyim' dedim. Daha mutlu olamazdım - Noel'i halı ile geçirmeyi dört gözle bekliyorum." dedi.

"Halıya ne zaman basıp, ne zaman basmayacağım konusunda ve her zaman onun üzerinde yürümeyeceğime söz verdim."

Öte yandan sosyal medya kullanıcıları, olayın tamamen kurmaca olduğu ve reklam içerdiğini söyledi. Yapılan paylaşımlarda, haberde halının kullanılma nedeninin temizlik ürünleri üreten bir firmanın reklamını yapmak olduğu iddia edildi. (Kaynak: entertainmentdaily)

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERevlilik  halı  kadın  ingiltere