UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“HAFIZA ODASI” SERGİSİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

Sanatseverlerin merakla beklediği Ahmet Güneştekin’in Hafıza Odası sergisi dün görücüye çıktı.

“HAFIZA ODASI” SERGİSİ  GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

Usta sanatçı Ahmet Güneştekin’in eşsiz eserlerini sergilediği sergiye sanat, iş ve medya dünyasından yoğun ilgi gördü.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Zülfü Livaneli, Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan, Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade gibi birçok ünlü isim katıldı.

Ahmet Güneştekin’in Hafıza Odası sergisinin açılışına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Güneştekin’in sadece Türkiye’de değil, dünyada da çok başarılı sergiler açtığını söyledi. Ahmet Güneştekin’in tebrik eden Mehmet Nuri Ersoy, “İstanbul’da bu tarz kültür faaliyetleri, her geçen gün artmaya başladı. Bundan sonra da artmaya devam edecek gibi gözüküyor. Çünkü kültür, sanat ve turizm beraber büyüyorlar. Hem Türk insanı açısından hem de Türkiye açısından bu çok önemli” dedi.

“SANATÇILAR YAŞADIĞI DÖNEMİN SORUMLULARIDIR”

Ahmet Güneştekin ise sanatseverlerin yıllardır kendisinden böylesine geniş bir kapsamlı sergi beklediğini anlatarak, bu serginin 2 ay boyunca görülebileceğini söyledi.

Serginin 2 ayın sonunda Tiflis Çağdaş Sanatlar Müzesi’nde, ardından da Moskova Çağdaş Sanatlar Müzesi’nde sergileneceğine işaret eden Güneştekin, Bakü’deki Haydar Aliyev Kültür Merkezi’nde de devam eden bir sergisi olduğunu dile getirdi.

Güneştekin, Hafıza Odası’nın Türkiye’nin 100 yıllık belleğini sorgulayan bir sergi olduğuna dikkat çekti.


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ... 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAhmet Güneştekin  sergi