UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“BEN AŞKTA KAZANDIM”

Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş Bebek’te görüntülendi. Baş başa kahvaltı yapan mutlu çift, kahvaltı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Şallı, eşi Uğur Akkuş’un ABD’den kendisine malikane aldığı iddiaları hakkında konuştu.

“BEN AŞKTA KAZANDIM”

Güne yürüyüşle başladıklarını belirten Şallı, ”Genelde ormanda yürüyüş yapmayı tercih ediyoruz, haftanın iki üç günü. Bugün hava güzel diye sahil kenarını tercih ettik. 6 km yol yürüdük. Bu kadar yürümenin arkasından kuruvasanı hak etti diye” konuştu.

Eşinin medya patronu olmak için görüşmeler yaptığını söyleyen Şallı, ”Sonuçta yatırımcı, görüşmeler yapmış olabilir. Anlaşır anlaşamaz bilemeyiz, birçok görüşmeleri oluyor ama birçoğunu duymuyorsunuz zaten” dedi.

Akkuş’un ABD’den kendisine malikane aldığı iddialarını yalanlayan Şallı, “Öyle bir şey yok arkadaşlar” dedi.

Hamilelik iddialarına cevaplayan Şallı, ”Olsa çıkar söylerim emin olun ki’ dedi.

Eyüp Sultan’da adak adadığı iddialarını doğrulayan Şallı, ”Ben her zaman gidiyorum dua etmeye Eyüp Sultan’a. Uğur’la da gideriz sık sık geçen gün gittik dua etmeyi ben çok seviyorum inancım çok yüksek bu konuda, biliyorum ki her dua ettiğimde çok güzel şeyler oluyor. Uğur’un da adağı varmış, kurban kestirdik’ dedi.

Milli piyango satıcısı yanına gelip “Bilet almaz mısınız Ebru hanım?” sorusuyla karşılaşınca, ”Ben aşkta kazandım’ diye cevap verdi. 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERebru şallı  harun tan  uğur akkuş