UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UĞUR DÜNDAR’IN HAYATI KİTAP OLDU!

Duayen Gazeteci Uğur Dündar’ın hayatı kitap oldu. Cemal Reşit Rey Konser Salonu dev bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. Büyük ilgi gören “Olağanüstü Bir Hayat: Uğur Dündar” kitabının imza etkinliğine önemli isimler katılacak.

UĞUR DÜNDAR’IN HAYATI KİTAP OLDU!

Aralarında gazeteci, yazar, sanatçı gibi aydınların yer aldığı ünlü isimler kitabın sayfalarına okurlar için imzalarını atacak.

Sürpriz katılımlar ve bağlantılar da sağlanacak. Bu dev buluşma bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Gökmen Ulu, mesleğinde ellinci yılını dolduran Uğur Dündar’ın belgeselinin ardından biyografi kitabını yazdı. SİA Kitap’tan çıkan “Olağanüstü Bir Hayat: Uğur Dündar” raflardaki yerini aldı.

İçinden bir Türkiye hikâyesinin geçtiği, Uğur Dündar’ın bütün yönleri ve bilinmeyenleriyle anlatıldığı kitap ilk günden itibaren büyük ilgi gördü. Kitabın ilk imza etkinliği ise Cemal Reşit Rey Konser

Salonu’nda muhteşem bir buluşmayla gerçekleşecek.

Saat 14:00’te başlayacak etkinlikte, önce, yarım asırdır halkın gerçekleri öğrenme hakkına hizmet eden Uğur Dündar’ın yaşamını anlatan belgesel gösterimi yapılacak. Belgesel filmin ardından kürsüye Uğur Dündar gelecek. Konuşmanın bitiminde okurlar için kitap imzalama etkinliğine geçilecek. Yan yana yer alacak masalarda birbirinden önemli isimler oturacak. Katılımcılar, kitabın sayfalarına imzalarını koyarak okurlara verecek. İlk sayfayı Uğur Dündar imzalayacak. Bu dev buluşma bir ilk olma özelliğini taşıyor.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERuğur dündar