UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

15 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİSİYLE YÜZLERCE KEZ BİRLİKTE OLDU!

40 yaşındaki kadın öğretmen oğlunun arkadaşıyla yüzlerce kez ilişki yaşadı. Ahlaksız ilişki öğrenci henüz 15 yaşındayken başladı. Skandal ise öğretmenin hediyelere boğduğu öğrencinin polise gidip her şeyi anlatması ile ortaya çıktı.

15 YAŞINDAKİ  ÖĞRENCİSİYLE  YÜZLERCE KEZ  BİRLİKTE OLDU!

JE Hall Center adlı okulda çalıştığı öğrenilen kadının, son 11 aydır burada görev yaptığı belirlendi.

Okul yetkilileri, adının Susan Weddle olduğu öğrenilen öğretmen için "Çizgiyi aşan hiçbir öğretmen için istisna yapmayacağız, bu gibi durumlar tolere edilemez" açıklamasında bulundu.

Açıklamada ayrıca, "Bir öğretmenin, öğrencisiyle cinsel olarak çizgiyi aşması bu meslekteki birinin yapacağı en ciddi hata" denildi.

Polis merkezinden yapılan açıklamada ise, Susan Weddle'ın oğlunun arkadaşının, aralarındaki ilişkiyi polise itiraf etmesiyle skandalın ortaya çıktığı bildirildi.

Olay gerçekleştiğinde, ismi açıklanmaya öğrencinin 15, Susan Weedle'ın ise 39 yaşında olduğu açıklandı.

Olaya karışan öğrenci, öğretmen ile Weddle'ın evi, kendi evi ve plaj da dahil olmak üzere birçok yerde, "yüzlerce kez" ilişkiye girdiğini anlattı.

Polis tutanaklarına, öğrencinin ilk ve tek ilişkisini Weddle ile yaşadığı da girdi. Olayın ilk gerçekleştiği gün, ikilinin bir futbol maçını izledikten sonra öğretmenin evine geldiği ve burada beraber alkol aldıkları ilişkinin de bundn sonra başladığı kaydedildi.

İddiaya göre öğretmen, aralarındakinin çok yanlış olduğunu söyledi. Ancak yine de yaşananları durdurmak için çaba göstermedi.

Ayrıca öğretmenin çocuğa son model bir cep telefonu hediye ettiği, kolye ve bileksik satın aldığı da iddialar arasında.

Öğrencinin açıklamalarına göre 40 yaşındaki öğretmen, öğrencisine düzenli aralıklarla çıplak fotoğraflarını gönderdi.

Ancak öğretmen, fotoğrafların ortaya çıkması halinde olabilecekleri anımsattığı öğrencisinden, fotoğrafları her seferinde silmesini istedi.

Oğlunun arkadaşıyla uygunsuz ilişki yaşayan 40 yaşındaki öğretmen skandal ilişkinin ortaya çıkması üzerine işinden istifa etti.

Kadın öğretmenin yargılandığı dava 26 Aralık tarihine ertelendi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERöğretmen  öğrenci