UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ FENOMEN TAKİPÇİSİNE TÜKÜRDÜ!

Katıldığı izdivaç programıyla tanınan Hanife Gürdal, kendisine küfürlü mesaj yollayan takipçisini ifşa etti. Takipçisinin attığı çirkin mesaja tepki göstermek için video çeken gelin adayı, video biterken ekrana tükürdü.

ÜNLÜ FENOMEN TAKİPÇİSİNE TÜKÜRDÜ!

Bir döneme damgasını vuran izdivaç programıyla ünlenen daha sonra da türbanını çıkarmasıyla günlerce konuşulan Hanife, bir takipçisinin küfürlü mesajıyla çileden çıktı.

Çok sinirlenen Gürdal, hem takipçisini ifşa etti hem de ismini açık açık paylaştığı kişiyi mahkemeye vermek için harekete geçti.

Kendisine küfür edilmesini hazmedemeyen genç kadın, tepkisini tükürerek gösterdi. Ardından açıklamalarına devam eden Gürdal, daha sonra geçmişe dönük hakaret ve müstehcen görüntüler atan kişileri de mahkemeye vereceğini söyledi. Fenomen gelin adayı, şu sözleri söyledi:

"Şimdi paylaştığım videoda, neden tanımadığımız birine saçma sapan küfür ederiz onu gördük. Kendisi 52 bin fake takipçisi ile prim kasmaya çalışmış belli ki. 'Bak ben bunu bunu dersem; Hanife, benimle kavga eder. Hanife benimle kavga ederse, insanlar da beni adam zannedecek' demiş. Bakalım fotoğrafta paylaştığım kişiyi, adam zannettik mi arkadaşlar?" diyen Hanife, konuşmasını ekrana tükürerek bitirdi."

Davalar için annesine vekalet veren Hanife, "Günaydın arkadaşlar, bana küfür eden arkadaşı, mahkemeye vermeye gidiyorum. Çünkü artık canıma tak etti. Bundan sonra annemi vekil tayin ediyorum. Bunda sonra canlı yayın yaptığımda bana küfür eden, mahrem yerlerini yollayan, hakkımda olup olmadık şeyler konuşanları tutacağız. Hakkında şikayette bulunacağız. Cesareti olan istediği kadar konuşabilir. Hodri meydan. Burası Dingo'nun ahırı değil, burası benim Instagram hesabım. O yüzden her gelen eşek oraya buraya debelenemez. Tanınıyorum, topluma mal oldum diye böyle şeyler yapmaya kimsenin hakkı yok" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHANİFE GÜRDAL