UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞTE SOFRALARIN SULTANI!

Yüzyıllardır kendine hayran bırakan inci, şimdi de gerçek incilerden yapılan yemek takımları ile Fine Pearl serisi ile Karaca’da!

İŞTE SOFRALARIN SULTANI!

İnci, şekli ve pürüzsüzlüğüyle estetik açıdan mükemmelliğe en yakın kıymetli taşlardan biridir herkesin gözünde. Kıymetli taşların en kıymetlisi, en şık kıyafetlerin tamamlayıcısı, yeryüzünün en zor oluşan değeridir inci. Bu nedenle inciye ve incinin, onu taşıyana yaşattığı güzel hislere paha biçilemez.

KRALLARA LAYIK İHTİŞAM

KARACA’da incinin zarifliğini ve enerjisini, sizinle paylaşmak için Fine Pearl serisini size sunuyor. İnci ile zenginleştirilmiş takım, sofralarınıza okyanusların dingin güzelliğinin sembolünü getiriyor. Taşların kraliçesinin krallara layık ihtişamı siz de sevdiklerinizle paylaşın diye, sofralarınıza konuk oluyor.

DİKKAT ÇEKİCİ DETAYLAR

Ülkemizi dünyada ve Avrupa’da gururla temsil eden KARACA, dünyanın inci ile üretilmiş ilk ve tek yemek takımı Fine Pearl serisi ile şimdi çok daha farklı.  Yeni evlenecek olan ve yemek takımlarını değiştirmek isteyenleri baştan çıkartan seride oldukça dikkat çekici detaylar var.

Fine Pearl serisi için farklı bir tanıtım hazırlayan Karaca’nın en dikkat çekici tanıtımı ise Tuğba Ünsal’ın oynadığı  ‘İnci Küpeli Kız’ isimli tanıtım filmi oldu. Ünlü ressam Johannes Vermeer’in ‘İnci Küpeli Kız’ tablosundan esinlenerek hazırlanan tanıtım filmi en çok beğenilen tanıtım filmlerinden biri oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkaraca