UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"CAN YAMAN NİYE İTİCİ?"

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, “Can Yaman niye itici?” başlıklı köşe yazısında ünlü oyuncu Can Yaman hakkında “Genellikle bir yüz buruşturmaya yol açıyor ortamlarda. Tuhaf, kekremsi bir şey bırakıyor belleklerde” sözlerini kullandı.

"CAN YAMAN NİYE İTİCİ?"

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, ünlü oyuncu Can Yaman’ı “Can Yaman niye itici?” başlığıyla bugünkü köşesine taşıdı. Can Yaman’ın sosyal medyada tepki çeken “Libido” açıklamasını da değerlendiren Ahmet Hakan, Can Yaman’ın neden itici olduğunu ele alarak, “Henüz pek hamken… Piştim ulan ben tafrası yayıyor her tarafından buram buram. İtici bulunmasının en temel nedeni galiba kendisinden yayılan bu tafra…” dedi.

İşte Ahmet Hakan’ın köşe yazısı:

CAN YAMAN NİYE İTİCİ?

“Boy var. Post var. Yakışıklılık var. Şansı bol gibi… Gelecek vaat ediyor. Arada libido mibido diye saçmalasa da ağzı laf yapıyor. Bazen haddini bilmese de geri adım atmasını biliyor. Büyüklerine karşı genellikle saygılı… Konuşurken mütevazı olmaya çalışıyor, mesela “Kıvanç Abi” falan diye alttan almayı iyi beceriyor.

Kısacası öyle çok fazla eksiği yok gibi.

Fakat yine de…

Genellikle bir yüz buruşturmaya yol açıyor ortamlarda. Tuhaf, kekremsi bir şey bırakıyor belleklerde… “Bu da nereden çıktı” duygusuna neden oluyor. Bir kıllanmaya yol açıyor, bir gıcık olma etkisi uyandırıyor.

Kısacası çok ama çok itici bulunuyor birçok çevrede.

Düşündüm durdum:

“Acaba neden? Neden böyle itici bulunuyor?” falan diye…Ve nihayet sonunda buldum nedeni:

Bu genç adam…

Henüz pek hamken…

“Piştim ulan ben” tafrası yayıyor her tarafından buram buram.

İtici bulunmasının en temel nedeni galiba kendisinden yayılan bu tafra…”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcan yaman  ahmet hakan  köşe yazısı  oyuncu  gazeteci