UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GELİN ADAYI HANİFE YİNE KRİZ ÇIKARDI!

Bir zamanlar ekranların en çok izlenen izdivaç programlarından biriyle fenomen olan Hanife Gürdal önce başını açtı sonra bikini giydi. Verdiği pozlarla hep eleştiri oklarının hedefinde olan Hanide Gürdal bu kez mini elbisesiyle sallandı, takipçileri yorum yağdırdı.

GELİN ADAYI  HANİFE YİNE  KRİZ ÇIKARDI!

Katıldığı bir izdivaç programında hiçbir talibini beğenmeyen ve kısa sürede tavırları ile fenomen olan Hanife Gürdal yine yaptıkları ile konuşulmaya devam ediyor. Önce saçını açan sonra bikini giyen Hanife'ye takipçileri sık sık tepki gösterse de Hanife paylaşımlarına devam ediyor.

İzdivaç programı sonrası, TV8'deki bir dizide yer almaya hazırlanırken dizisi yayından kaldırılan Hanife işsiz kalmış ve İzmir'de bir benzin istasyonunda pompacılık yapmaya başlamıştı.

Pompacılık işinden de aradığını bulamayan Hanife radikal bir kararla başörtüsü çıkardığını açıklamış büyük tepki almıştı. En büyük tepkiyi hayranlarından alan Hanife'nin yeni halini eleştirenlerin yanısıra beğenenler de oldu.

Yaklaşık 2 yıldır yeni haliyle poz veren Hanife gün geçtikçe açılmaya devam etti.

Son olarak Hanife'nin paylaştığı  fotograf olay oldu. Mini elbisesi ile rüzgarlı bir havada salıncağa binen Hanife yine takipçileri tarafından tefe kondu ve bu pozuna yüzlerce yorum yağdı.

O elbise hiç olmuş mu, sana yakışmıyor böyle giyinmek, rüzgarlı havada o elbiseyle nasıl salladın yorumları yapılan Hanife kimseye aldırış etmeden art arda yeni pozlar verdi.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhanife gelin adayı