UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖĞRENCİSİ İLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİ ORTAYA ÇIKTI!

ABD'de öğretmen ile öğrenci arasında yaşanan uygunsuz ilişkilere bir yenisi eklendi. Bu kez ödüllü bir fen bilgili öğretmeni, öğrencisi ile ilişkiye girdi.

ÖĞRENCİSİ İLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİ ORTAYA ÇIKTI!

Randi Chaverria, kariyerinin parlak günlerini geride bıraktı. Ödüllü öğretmenin adı, çalıştığı lisedeki bir cinsel ilişki skandalına karıştı.

Akılalmaz olay, ABD'nin Teksas eyaletindeki Round Rock Lisesi'nde meydana geldi. 36 yaşındaki Fen Bilimleri öğretmeninin, bir öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Randi Chaverria adlı öğretmen, öğrencisiyle sınıfta ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı.

Daha önce "Yılın Öğretmeni" seçilen ve okul müdürü tarafından ödül verilen kadının, öğrencisine uygunsuz fotoğraflar gönderdiği de ortaya çıktı.

36 yaşındaki kadın, bununla da kalmayıp yarıyıl tatilinde çıplak fotoğraflarını mesaj yoluyla öğrencisine göndermiş.

Geçen yıl Mayıs ayında Yılın Orta Okul Öğretmeni ödülünün sahibi olan Randi Chaverria, hakkındaki iddiaların ortaya çıkmasıyla istifasını sundu.

Ortaya çıkan mesajlarla desteklenen iddialar, öğrencinin, öğretmeni ile ekim ayında sınıfra iki kez ilişkiye girdiğini açıklamasıyla tüm eyalette yankılandı.

Hakkında dava açılan öğretmenin, okul kampüsüne girmesi de yasaklandı. Chaverria, salı günü Teksas Polis Departmanı'na giderek teslim oldu. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERABD  CİNSEL İLİŞKİ.