UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİLLUR KALKAVAN'DAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ!

Son zamanlarda yaptığı çarpıcı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Billur Kalkavan, son röportajında dizilerdeki konuların kötü ve aynı olduğunu belirterek "Dizilerde hiç öpüşme yok, zaten Türkler cinsel ilişkiye girmiyor" dedi.

BİLLUR KALKAVAN'DAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ!

Billur Kalkavan, Umur Birand'a verdiği röportajda neden uzun zamandır ekranlarda olmadığını ve gelen projeleri neden geri çevirdiğini anlattı.

"Dizileri 180 sayfa olmasından dolayı yapmıyorum. Çünkü evine dönemiyorsun, ben köle değilim ki. Bence oyuncuların köleleştirilmemesi lazım. İlginç bir konuda gelmiyor, hep anne rolü. Ben doktor olamaz mıyım, bir sapık olamaz mıyım? Bizde hiçbir aktörü denemiyorlar. Değişik işler gelmediği için kendimi geliştiremiyorum. Sektör kötüleşiyor, kötü paralar ödüyorlar niye kendimi sıkayım ki?"

Dizilerdeki konuların çok kötü olduğundan bahseden Kalkavan, sözlerine "Dizilerde öpüşme yok, yasak. Mesela biz Türk milleti olarak hiç cinsel ilişkiye girmiyoruz. Bölünerek çoğalıyoruz büyük ihtimal. Çünkü cinsellik konuşulmuyor ve gösterilmiyor bu ülkede. Ama her türlü cinayet, kan, mafya ve pisliğe tamam. Amerika'da bir insan seyrettiği şeyi orada izleyip bırakıyor. Ama bizde o karakteri içine alıyor. Bence gençliğin şifreleri bozuldu. 90'larda doğan arkadaşımın ilişkilerine bakıyorum; entrika var çünkü öyle görüp öyle zannediyorlar. Bu çok fena" diyerek devam etti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbillur kalkavan