UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DAMLA’DAN MANİDAR PAYLAŞIM!

Eşi Mustafa Can Keser'in kendisini aldattığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Damla Ersubaşı’ndan sosyal medyada manidar paylaşım.

DAMLA’DAN MANİDAR PAYLAŞIM!

Geçtiğimiz hafta eşi Mustafa Can Keser'in kendisini aldattığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Damla Ersubaşı, sosyal medya hesabı üzerinden kızıyla fotoğrafını paylaşarak manidar bir paylaşımda bulundu. “Ben başım dik, ayakları yere sağlam basan, güçlü bir kadın, iyi bir anneyim ve üstelik hamileyim” diyen Ersubaşı, “Enerjinizi çalanlar olmaya kalkarsa kulaklarınızı tıkayın” dedi.

İşte Damla Ersubaşı’nın paylaşımı;

EN BÜYÜK AŞKIM!

İnsan önce kendisi için yaşamalı, kendisini iyi yapmalı. Her şey ondan sonra iyi olur çünkü… Ben iyi olursam iyi bir anne olabilirim mesela, mutlu olursam neşe saçabilirim dünyaya… Yani önce ben iyi olmalıyım, sen iyi olmalısın, kendimizden başlamalıyız iyi olmaya… Sonra zaten her sabah güneş doğuyor, her doğan güneşte de umut oluyor Hepimiz farklı çatılar altında benzer mutluluklar, hüzünler yaşamıyor muyuz? Çaresiz hissettiğimiz zamanlarımız olmuyor mu? OLMASIN…! Çünkü, yaşadığımız her şey; öğrenmemiz, gelişmemiz için evrenin bize sunduğu yeni bir fırsat! Çünkü, ihtiyaç duyduğumuz tüm güç içimizde! Ben başım dik, ayakları yere sağlam basan, güçlü bir kadın, iyi bir anneyim ve üstelik hamileyim. Hamile bir anne olarak önceliğim kızım Zeynep'i kucağıma sağlıkla almak ve bu süreçte de, tabi ki susmadan, bildiğim yoldan sapmadan, sorumluluk bilincimle, etik değerlerimle, yürümeye, üretmeye, çalışmaya devam etmek. Olumsuz her şeyden kızımlarımı sakınmak, adımlarımı onlara göre temkinli atmak, sözlerimi bile onları düşünerek seçip konuşmak.. Bunlar dışında diğer her şey benim için ikinci planda siz de öyle yapın, olur da enerjinizi çalanlar olmaya kalkarsa kulaklarınızı tıkayın yolunuza devam edin bir de her sabahı yeni umutla selamlamayı unutmayın. Hepinizin güzel kalbinden öperim.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13