UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KADIN OYUNCU SEVGİLİSİNE EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ!

Yüzleşme dizisi kadrosunda yer alan güzel oyuncu Gözde Çığacı, sevgilisi Tümer Gülümserler'e evlilik teklif ettiğini ve kabul edildiğini Instagram hesabından yaptığı açıklamayla ilan etti.

KADIN OYUNCU SEVGİLİSİNE EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ!

Gözde Çığacı uzun süredir devam eden ilişkisini evlilikle taçlandırma kararı aldı.

Instagram hesabından yaptığı açıklamayla müjdeli haberi duyuran güzel oyuncu evlilik teklifi yaptığı anın fotoğrafını paylaşarak şu notu düştü:

“Sanırım bi basın açıklaması yapmamın zamanı geldi... Bilen bilir ben biraz serseri ruhluyumdur biraz dağınık yer yer deli yer yer biraz konuşkan ve bazen sıkıcı bile olabilirim tam da bu sebeple hayatımda ne istediğimi çok da bilemeyebiliyorum...

29 yıllık hayatımda emin olduğum 2 şey var birincisi mesleğim hiç şüphe duymadım nu seçerken ikincisi beraber yaş almaktan keyif gurur ve hatta onur duyacağım eşim demenin anlamlı olacağı canım sevdiğim @tumergulumserler ... belki biraz aklım havada olabilir ama beni bu kadar anlayan ve hatalarımı bana sevdiren bana sabrı öğreten her heyecanımı benimle paylaşabilen tembellik etmenin en keyifli halini bana yaşatan her anlamda koşmanın bu kadar keyifli olduğu bir insan daha önce karşıma çıkmamıştı...

Sanırım sen bir istisnasın sevgilim ve benim için özel üretildin. Hayat boyu beklenti içinde yaşamak sizce de sıkıcı değil mi? Neden diye bile sormamışım kendime neden o teklif etmeli (: bunun bir cevabı yok bunun kadını erkeği de yok ben bir insanım ve bu insanla hayatımı paylaşmak istiyorum bu adımı atmaktan gurur duyuyorum iyi ki yanımdasın yol arkadaşım benim güzel kalpli sevdiğim hep ol... bu arada EVET DEDİ”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgözde çığacı