UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAFTANIN GÖKYÜZÜ ENERJİLERİ!

26 Kasım 2019 Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşecek, İyileşme şifa olumsuzluklar halkalarının kırılacağı engellerden prangalardan kurtulacağımız enerjiler ile karşı karşıyayız bu hafta.

HAFTANIN GÖKYÜZÜ ENERJİLERİ!

Ayrıca büyük iyilik Jüpiter ve güzelliklerin AŞK’ ın gezegeni Venüs enerjileri. İyi olanların sabredenlerin kötü zorlu olan ile savaşmaktan bir an için dahi olsa yenilgilerine rağmen mücadelede tereddüt etmeyenlerin suçlu aramak yerine kendini geliştirenlerin hayatın tüm zorluklarına rağmen özünde iyiliği barındıranların iyilikten doğrularından  kendine dürüst olanların değerlerinden  vazgeçmeyenlerin mükafatını alacağı enerjileri yansıdığı enerjiler ile  HAYAT yolumuzun AYDINLANACAĞI enerjiler hakim gökyüzünde.   Yolu sevgiden geçen pes etmeyenlerin kalbi ruhu ile sevenlerin sevgilerinin büyüyüp hayatlarını kuşatacağı yalan dolan iftira ve kötülükle beslenenlerin ise hayat sahnesinde en zorlu imtihanlarını verecekleri enerjiler ile karşı karşıyayız. İmtihanı geçenler Bolluk bereket aşk ve sağlıkla mükafatlarını alırken kötülük yapıp kötülüklere seyirci kalanların yaptıklarının yanlarına kalmadığını altında kalarak anlayacakları özel enerjiler ile karşı karşıyayız şimdi.

Yay Yeni Ayı ve Venüs Jüpiter enerjilerinin burçlara yansımaları:

Koç burçları: Doğrularınıza sahip çıkmaya devam ederseniz cesaretiniz sizlere çok şey kazandıracak maddi ve manevi anlamda.

Boğa burçları:  Sizler için yeni başlangıçlar aldığınzız kararları uygulama başarılı ve mutlu olma zamanı sizi hak etmeyenleri ise hayatınızdan uzaklaştıracağınız zamanlara hoş geldin demelisiniz.

İkizler burçları:  Kaybettiğiniz değeri sevgiyi saygınlığı kazancı elde etme zamanı.

Yengeç burçları: Benlikten çıkıp BİZ diye düşünmeyi başardığınız anda maddi manevi şans sizden yana.

Aslan burçları:  Aşkta işte finansal konularda kıymet verdiklerinizden kıymet görüp engellerinizin ortadan kalkması ile hak ettiğiniz değeri göreceğiniz sizi sevenler ile BİR olacağınız güzellikler ile karşı karşıyasınız.

Başak burçları: Huzursuz gergin günler ardınızda kalıyor. Özünüzde ki sese kulak verin başkaları için değil kendiniz için yaşamaya başlayın kazanacaksınız.

Terazi burçları: Ne diyordu gökyüzü bizlere geçtiğimiz aylarda HAYAT CESURLARI SEVER’! Cesur olduğunuz takdirde alt üst olan hayatınızda dengeler yerini bulabilir her konuda.
Akrep burçları: Başkalarına değil kendinize sezgilerinize güvenmeyi tereddüt etmemeyi başardığınız an da değişim ve dönüşüm başlayacak sizler için.

Yay burçları: Esaretiniz bitiyor her anlamda! Farkındalığınız doğrultusunda ve tabi inat edip yarışınızı başkaları ile yapmayı bıraktığınızda...

Oğlak burçları: Yep yeni başlangıçlar ana yeniden doğacağınız özel bir dönem. Şans rüzgarı içine alırken sizleri kibirden ümitsizlikten uzaklaşmayı başardığınız anda!

Kova burçları: Maddi ve manevi hırstan öfkeden uzaklaşmayı seçtiğiniz anda güçsüzlüğü güce mutsuzluğu mutluluğa döneceği özel ve güçlü enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Balık burçları: Başkalarından değil kendinizden inançlarınızdan yeteneklerinizden faydalanmanız gerektiğini anladığınız an hayatınızın değişeceği enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERASTRODEHA  ŞENAY DEVİ