UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSME ŞOK SÖZLER!

Sunucu Özlem Yıldız, anne ve babasıyla birlikte göründüğü bir kareyi Instagram hesabı üzerinden sevenleriyle paylaştı. Ancak Yıldız bu keyifli karenin altına gelen ve kendisini suçlayıcı ifadeler taşıyan bir yorumu okuyunca neye uğradığını şaşırdı.

ÜNLÜ İSME ŞOK SÖZLER!

Anne ve babasıyla bir araya gelen Özlem Yıldız, bu mutlu aile tablosunu; “Kaç yaşına gelirsem geleyim kendimi hep çocuk hissederim yanlarında… iyi ki varlar iyi ki hep yanımdalar” notuyla paylaştı.

Hemofili hastası olduğunu iddia eden bir takipçisinin: “Ben hemofili hastasıyım İzmir Ege Üniversitesi’nde gerçekleşen organizasyona sizi davet etmiştik ne yazık ki sözde annenizin izin vermediği gerekçesiyle katılmadınız! Benim gözümde sanatçının S’si bile olamazsınız. Şunu da belirteyim adam gibi adam gerçek sanatçı Tarık Akan aramıza katıldı ve bizleri mutlu etmişti. Ruhu şad mekanı cennet olsun” yorumuyla sarsılan Özlem Yıldız şu açıklamayı yapma gereği duydu:

“Beyefendi, benim böyle bir organizasyondan haberim yok! Annem de iş hayatımda hiçbir zaman bir müdahalede bulunmadı. Nasıl, nereden böyle bir fikriniz oldu bilmiyorum o yüzden yazdıklarınızı kabul edemeyeceğim.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÖZLEM YILDIZ