UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GAZETECİ CEYHUN KUBURLU AJANSSPOR’DA!

Deneyimli gazeteci Ceyhun Kuburlu, 22 Kasım itibariyle Radyospor ve Ajansspor’da görev almaya başladı.

GAZETECİ CEYHUN KUBURLU AJANSSPOR’DA!

Saran Group markalarından Radyospor ve Ajansspor kadrosuna önemli bir ismi daha dahil etti. Ekonomi gazeteciliğinin usta ismi Ceyhun Kuburlu, artık Radyospor ve Ajansspor kadrosunda.

Deneyimli gazeteci Türkiye’nin ilk spor radyosu Radyospor’da, her cuma saat 13:00-14:00 arasında “Spor Ekonomisi” adlı programıyla dinleyicilerle buluşacak. İlk programına 22 Kasım Cuma günü başlayan Ceyhun Kuburlu, Türkiye’de ve dünyada sporun ekonomisini, yatırımları ve bu alandaki gelişmeleri çok özel konuklarıyla masaya yatırdı.

Ekonomi gazeteciliğinin usta ismi Ceyhun Kuburlu, Türkiye'nin en çok takip edilen spor sitelerinden Ajansspor’da da, futbol başta olmak üzere sporun her dalından haberleri ile spor gündeminin nabzını tutuyor.

Saran Group bünyesinde bulunan Radyospor ve Ajansspor daha önce kadrosuna Hürriyet Gazetesinin başarılı spor editörü ve yazarı Kenan Başaran’ı dahil etmişti. Başaran, her Perşembe ve Cuma günleri saat 18:30 – 20:00 arasında “Soyunma Odası” programı ile Radyospor’da, köşe yazısı ve spora dair haberleri ile de Ajansspor’da spor meraklıları ile buluşuyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERceyhun kuburlu