UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“İMAMOĞLU – AYŞE ARMAN SEVGİLİ Mİ?”

Siyaseti bel altına taşıdılar!.. Biz UçanKuş olarak magazinin kralını yapıyoruz ama asla ispatsız, delilsiz, ekibimizin şahit olmadığı bir olaya girmeyiz!.. UçanKuş olarak 18 yıldır zirvede ve güvenilir olmamızın sebebi bu!.. Ama şimdi Sabahattin Önkibar’ın açıklamasına bakın: “Bana İmamoğlu, Ayşe Arman’la ile sevgili mi diye soruyorlar!” Sonra ihtimal vermiyormuşmuş! Sabahattin Önkibar, İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’na da “Sinema güzeli” diyor! Daha neler neler!.. Hepsi videoda!

“İMAMOĞLU – AYŞE ARMAN SEVGİLİ Mİ?”

Bu haberin “içerik” yazısı yok!..

Çünkü işte bu ispatsız, imalar dolu yazılar, konuşmalar; halkımızın da çok meraklı olduğu, sevdiği magazini bir anda ucuz paparazziliğe taşıyor!..

Ayrıca ikisi de evli barklı insanlar… Bu şekilde bir cümlenin içinde isimlerini bile kullanmak bizce hem suç, hem de günah…

Biz, evet “Magazine varız ama ucuz paparazziliğe asla yokuz!..”

Yayılıp gidecek bu açıklamaya-iddiaya da, buradan bu şekilde bir nokta koymayı da Türkiye’nin özgür-bağımsız bir medya grubu olarak, boynumuzun borcu gördük. Ayrıca sessiz kalırsak, sektörün lideri olarak yapmadığımız şeylerin faturası bize kalıyor!..

O konuda da şimdiden uyaralım, biz birine bel altı vuracaksak (ki tamamen doğruyu yazarak) bir daha yerden kalkamaz!!! Çünkü yazdıklarımızın hepsi baştan sona doğrudur. Hangi sektörden olursa olsun, herkesin de neyi var neyi yok biliriz! Ayrıca UçanKuş TV olarak Türkiye’nin de en iyi arşivlerinden birine sahibiz.

Ama bu bel altı, “merdiven altı bel altı”sı…

Bel altı böyle vurulmaz, öğrenmek isteyenler de, buradaki editör arkadaşları arayabilir. Tabi ki, bel altı yakalamak için önce takip, bilgi, belge, şahit v.s gerekir… Öyle ağzına geldiği gibi konuşmak olmaz.

Zaman zaman biz de “duyum” diye haber yaparız ama aslında duyumdan çok ötedir, muhabirimiz görmüştür ama çekememiştir!.. Ancak böylesini biz de yılların magazincileri olarak görmedik!.. Çok ucuz!..

Biz hem mesleğimize sahip çıkmak, hem de bu kadar mesnetsizce karalanan insanların hakkını vermek için bu haberi kaleme aldık. Belki de biz, ekonomi siyaset dünyalarında da daha sıkça yer almalıyız!!! Adalet anlayışımızla…

Okurlarımıza:

UçanKuş’un adında zaten özgürlük ve barış misali kuş vardır. Haberciliği çağrıştıran bir kelimedir. Ve burada çalışan kişiler olarak habercilikte en önemli değerlerimizin başında ise “adalet” yer alır. Saygılarımızla…

(Yorumlarınızı ucankustv Instagram hesabımızın altındaki videoya yazabilirsiniz…)

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13