UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HADİSE'NİN HAYATINDA KİM VAR?

Hadise, önceki akşam Kıbrıs’ta Nuh'un Gemisi'nde sahne aldı. Taşlı ve aynalı işlemeli mini elbisesiyle gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HADİSE'NİN HAYATINDA KİM VAR?

Sahne kıyafetlerini yeniden giymeyi sevdiğini söyleyerek soruları yanıtlamaya başlayan Hadise,  “Bence kombinlemek lazım, her şeyin çok fazla para tutması gerekmiyor. Ben değiştirmeyi seviyorum” dedi.

Murat Boz’la Avrupa turnesi sorularına güzel şarkıcı; tarihin belli olmadığın söylerken, yarışmadan sonra gideceklerini açıkladı.

Murat Boz’un da en az kendisi kadar heyecanlı olduğunu ekleyen şarkıcı, her şeyi detaylarıyla planlayacaklarının altını çizdi.

Yalnızlıktan sıkıldınız mı sorusuna ise Hadise, sert çıktı. ”Kim diyor yalnız olduğumu, Alla Allah. Siz niye yalnız olduğumu düşünüyorsunuz mesela.” diye muhabirlere kızan Hadise, bu tip sorularla köşeye sıkışmadığının altını çizdi.

Hayatında biri olsa da asla paylaşmayacağını üzerine basa basa söyleyen Hadise Açıkgöz, özel hayatıyla ilgili altın kuralı olduğunu şu sözlerle açıkladı:

“Biri olsa da söylemem, bu benim özel hayatım. Bir gün evlenirim karşınıza çıkıp ben evlendim de demem söyleyeyim size. Özel hayatımı özel yaşamayı seviyorum. Gelinlikle karşınıza çıkıp, hoş geldiniz arkadaşlar dememi bekleyin.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhadise  kıbrıs