UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

WHATSAPP CANAVARA DÖNÜŞTÜ!

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, son güncellemesiyle adeta bir 'batarya canavarı'na dönüştü. Telefonlarının şarjının çabuk bitmesinden şikayetçi olan kullanıcılar ise bu duruma isyan ediyor.

WHATSAPP  CANAVARA  DÖNÜŞTÜ!

WhatsApp kullanıcısı, uygulamanın son sürümüne dair, “Batarya istatistiklerine baktığımda gerçekten şaşkına dönüyorum” yorumunda bulundu

Bazı kullanıcılara göre son WhatsApp güncellemesi, Android telefonlardaki bataryanın çok hızlı tükenmesine neden oluyor.

Forumlarda yazılanlara, Google Play Store'daki yorumlara ve sosyal medya paylaşımlarına bakıldığında, bu sorundan özellikle OnePlus telefon sahipleri etkilendi.

SON SÜRÜMDEN SONRA ÇIKTI

Independent'ta yer alan habere göre: Popüler mesajlaşma uygulamasıyla ilgili diğer sorunlar da Android için piyasaya sürülen son sürümün ardından gün yüzüne çıkmış gibi görünüyor.

WhatsApp'ın Play Store sayfasındaki en popüler yorumlardan birinde bir kullanıcı, "Maalesef son güncellemeden beri fotoğraf (ya da) video indiremiyorum veya gönderemiyorum. Ekrandaki yazı, bu medya dosyasının cihazda olmadığını söyleyip duruyor. Ayrıca, bataryanın boşalma hızı da katlanarak arttı. Yola çıktığımda, iş arkadaşlarım çalışırken bana ulaşabilsinler diye powebank'imi her zaman yanıma almam gerekiyor" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERwhatsapp