UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KANYE WEST’İN ARDINDAN, O DA ABD BAŞKAN ADAYI!

Instagram'da paylaştığı fotoğraflar sayesinde yıldızı parlayan Dan Bilzerian, 2024 ABD başkanlık seçimleri için adaylığını açıkladı.

KANYE WEST’İN ARDINDAN, O DA ABD BAŞKAN ADAYI!

Kim Kardashian'ın eşi, ünlü rapçi Kanye West'in ardından Instagram'ın Playboy'u olarak tanıdığımız Dan Bilzerian da 2024 ABD başkanlık seçimleri için adaylığını açıkladı.

Lüks hayatı ve sürekli kadınların çevresinde olduğu fotoğraflarıyla Instagram'da ünlenen Dan Bilzerian, Kanye West'e karşı aday olarak çıkacağını belirtti.

38 yaşındaki Bilzerian, bir etkinlikte gazetecilere Kanye West'in başkan adayı olduğunu açıklamasıyla ilgili yorum yaparken, Kanye West'in Hillary Clinton'dan daha iyi olacağını söyledikten sonra kendisinin de aday olacağını duyurdu.

İngiliz basını bu haberi, "Şaka yapıp yapmadığı net değil ama ağzından bu cümle çıktı ve resmen başkanlık adayı açıklaması yaptı. Dan Bilzerian 2024'te ABD başkanı olmak için yarışacak. Zaman gösterecek. Ardından ilginç bir soru geliyor. Kim Başkan Trump'ın onayını aldı?" ifadeleriyle verdi.

Bilzerian, daha önce ABD Başkanı Donald Trump ile çekilen bir fotoğrafını paylaşarak, "Zayıflatılmış bir siyasi doğruluk çağında, filtrelenmemiş kalan insanlara saygı göstermek zorundasınız" yorumuyla Trump hayranlığını gözler önüne sermişti.

Instagram'ın Kralı' olarak nam salan, Instagram'da yayımladığı ultra lüks hayatıyla dikkat çeken Dan Bilzerian'ın aslında ne iş yaptığı tam olarak bilinmese de bir poker oyuncusu olduğu ve bu sayede büyük kazanç elde ettiği tahmin ediliyor.

İddiaya göre Dan Bilzerian'ın babası zamanında milyonlarca dolar kazandı.

Baba Bilzerian 1980'li yıllarda cezaevine girdi ve 50- 60 milyon ceza ödemek zorunda kaldı.

Ama bunun sadece birkaç milyonunu ödedi. Paranın geri kalanı kayıp ve nereye gittiği bilinmiyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTRUMP  DAN BİLZERİAN  KANYE WEST