UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BOLLYWOOD YILDIZINI KISKANDI KARISINI ÖLDÜRDÜ!

Özellikle Hint asıllı kadınların büyük hayranlık beslediği ünlü oyuncu Hrithik Roshan'ın adı, tüm dünyada yankı bulan akılalmaz bir olaya yarıştı.

BOLLYWOOD YILDIZINI KISKANDI KARISINI ÖLDÜRDÜ!

Cuma gecesi gerçekleşen korkunç olayda, 33 yaşındaki Dineshwar Budhidat adlı adam, önce Roshan'a hayranlık duyan karısını sonra da kendini öldürdü.

Hint asıllı adam, Hrithik Roshan'a hayran olan 27 yaşındaki karısı Donne Dojoy'u bıçaklayarak öldürdü. Ardından da kendini astı.

ABD'nin New York şehrinde yaşayan 33 yaşındaki Dineshwar Budhidat, eşi Donne Dojoy'u öldürdükten sonra eşinin kız kardeşine kısa mesaj atarak "Ablanı öldürdüm, evin anahtarı kapının önündeki saksının altında" dedi.

Aldığı mesaj sonrasında dehşete düşerek eve koşan Donne'nin kız kardeşi, ablasının kanlar içerisindeki bedeni ile karşılaştı. Sağlık ekiplerine ve güvenlik güçlerine haber veren çaresiz kadın, kardeşinin hayatını kaybettiğini öğrendi.

Eve gelen polis ekipleri, karısını katleden Dineshwar'ı aramaya başladı. Dineshwar'ın cesedi kısa süre sonra evin yakınlarındaki bir parkta, ağaca asılı bir halde bulundu.

Bollywood'un en yakışıklı aktörlerinden biri olarak görülen 45 yaşındaki Hrithik Roshan, bugüne kadar 40'a yakın sayıda filmde rol almış ve sayısız ödül kazanmıştı. 2000 yılında Sussanne Khan ile dünya evine giren aktör, 2014 yılında Khan'dan ayrılmıştı.

Dojoy'un kardeşi Fannita Barakat, ablasının daha önce de eşinden ayrılmayı düşündüğünü, ancak "ona son bir şans vermek için" evliliğini sürdürme kararı aldığını söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHİNT  HİNT DİZİLERİ  Hrithik Roshan