UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEBEĞİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE CİNSEL İSTİSMARA UĞRADI!

Rus model Evgenia Znamenschikova, cezaevinde tanıştığı sevgilisi tarafından bir yaşındaki bebeğinin önünde bıçaklanarak tecavüze uğradı.

BEBEĞİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE CİNSEL İSTİSMARA UĞRADI!

30 yaşındaki Rus model Evgenia Znamenschikova, cezaevinde bulunan Andrey Ivanov isimli adamla iletişime geçmeye başladı. Bir süre sonra çift birbirlerine aşık oldu ve beraber yaşamaya başladılar. Andrey cezaevinden çıkınca çift birlikte yaşamaya başladı.

İki yıl sonra Andrey, sürekli olarak Evgenia'ya kıskançlık krizlerine girip şiddet uygulamaya başladı. Evgenia, Andrey'i terk edip gizli bir yerde yaşamaya başladı ama Andrey, kendisini gizliden takip etmeye devam etti.

Andrey bir akşam Evgenia'ya pasta götürerek barışmak istediğini söyledi. Andrey, Evgenia'yı bir yaşındaki bebeklerinin gözü önünde karnından bıçakladıktan sonra kanlar içindeyken genç modele tecavüz etti, kimseyi aramaması için de telefonunu tuvalete attı. Talihsiz kadın daha sonra karşı koyunca Andrey kaçtı.

Polis tarafından yakalan Andrey, verdiği ifadede pişman olduğunu söyledi. Adam öldürmeye teşebbüs suçlaması ile tutuklanan Andrey, suçlu bulunması durumunda 15 yıl hapis cezası alacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREvgenia Znamenschikova