UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YAPMA BE ODATV! BİZİ ŞAŞIRTTIN!

Şiddetle kınıyoruz!.. Olmadı Oda TV, hiç olmadı!.. Ki biz, Türkiye’de medyada farklı seslerin olması gerektiğini en çok savunan, ülkenin belki de tamamen tarafsız tek mecrasıyız!.. Ama tarafsızlık kelimesi, bu ülke söz konusu olduğunda anlamını yitirir!.. Söz konusu ülkemizse, tabi ki de tarafız ve herkes sussa da biz bu tavrı göstermek zorundayız.

YAPMA BE ODATV! BİZİ ŞAŞIRTTIN!

Önce şunu vurgulayalım…

İsterse işine gelmeyenler, fazla güçlü olduğumuz magazin tarafımızı gündeme getirip, “siz gidin magazine bakın” da diyebilir. Bizim; siyasetten ekonomiye, spordan magazine kadar her türlü haberi yaptığımızı bilmelerine rağmen! Hiç fark etmez. Bu güya haberlerinden sonra biz de onlara sadece “Siz de bu ülkeyi terkedin” deriz! Bakın, kimse erdoğan’ı sevmek zorunda değil… ama sizin bu yaptığınız duruş, duruş bile değil, ihanet! Kusura bakmayın, birilerine kin duymanız, bu ülkede terorizmi böyle legal hale getirmeye çalışmanızı gerektirmez!

Sevebilirsiniz, sevmeyebilirsiniz.

Ama Macaristan’daki PKK terörist yürüyüşünü, Erdoğan’ı sevenlerle sevmeyenler karşı karşıya geldi diye manşet atarak veremezsiniz!

Fazla laf etmeye de gerek yok.

Bu durumun sadece, amatör bir editör hatasından kaynaklandığını düşünüp, acilen düzelteceğinize inanıyoruz.

Çünkü bizim görüşümüze göre, sizin tarz medyanın da bu ülkede olması gerek…

Ama duruşunuzu muhalefetten çıkarıp ülkeye hainliğe çevirirseniz, bizler de size dudak bükeriz.

Ve siz, bize “yandaş” falan da diyemeyeceğiniz için belki sadece “Siz magazincisiniz işinize bakın” demeye de kalkabilirsiniz. UçanKuş TV’nin siyasetten, spora, ekonomiden, sosyal yaşam ve magazine kadar geniş bir yelpazeye hitap ettiğini bile bile… Ama buna da razıyız. Magazinde çok güçlü olabiliriz. Ama yayın olarak ülkemizi ilgilendiren her haberi yapan bir mecrayız. Bu konuda bizden çok önce tavır koyması gerekenler sustuğu için biz sesimizi yükseltiyoruz. Çünkü ne sağ, ne sol… Bizim için yok. Biz Türkiye’de unutulmuş, rafa kaldırılmış, sadece haberini yapan, haberinin doğruluğu ve objektifliği dışında başka şeyler düşünmeyen nadir kurumlardan biriyiz. Kimseden de korkumuz yok. Alnımız ak… Ve bu çok ama çok yanlış-ülke hainliğini özendiren haberi hemen kaldırırsanız, sizi tebrik etmeyi de biliriz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERODATV