UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

22 YIL ÖNCE ÖLEN BEBEKLERİ BAŞKASININ ÇIKTI!

Almanya'da yaşayan Kazankıran ailesi, 5 aylık bebeklerinin yataktan düşmesi sonucu hastaneye gitti ancak burada bebeklerinin ölüm haberini aldı. 24 gün sonra cenazesini teslim aldıkları bebeğin mezarının başkaları tarafından süslendiğini fark eden aile, DNA testi yaptırarak bebeğin kendilerinden olmadığını ortaya çıkardı.

22 YIL ÖNCE ÖLEN BEBEKLERİ BAŞKASININ ÇIKTI!

Kahramanmaraş'tan Almanya'ya çalışmak için giden Kazankıran ailesi, orada dünyaya gelen ve henüz 5 aylıkken ölen bebeğin kendilerinin olmadığını öğrendi. Aile yetkililerden yardım istedi.

Kahramanmaraş'ta yaşayan İbrahim (64) ile eşi Hanım Kazankıran (56) çifti, 1991'de çalışmak için Almanya'ya gitti. Çiftin 25 Ağustos 1992'de Almanya'da dünyaya gelen "Alişir" adını verdikleri bebekleri, 5 aylıkken yatağından düştü. Çift, çocuklarını Luckes Kranheus Hastanesi'ne götürdü.

Sabah'ın haberine göre 3 gün bebeğinin yanında kalan anne Hanım Kazankıran, diğer çocuklarını kontrol etmek için hastaneden ayrıldı. Ertesi gün hastaneye gelen anne, bebeğinin beyin kanaması sonucu ameliyata alındığını öğrendi. Bir süre sonra çocuklarının öldüğü bilgisini alan aileye, bebeklerinin cenazesi 24 gün sonra teslim edildi.

Bebeklerini defneden aile, normal hayatına döndü. Ancak Hanım Kazankıran, bebeğin mezarının kendileri dışında birinin süslemesi üzerine şüphelenmeye başladı. Kazankıran konu üzerine şunları söyledi:

"Defin sonrası bebeğimin mezarının süslendiğini gördüm. Uzun zaman bu durum devam etti. Bu durumdan şüphelendim. Ardından yasal işlem başlattık. Yapılan DNA testi sonrası mezardaki çocuk bizim çocuğumuz çıkmadı. Bana yardım etsinler ben bir anneyim. Ölüyse diriyse nerede yaşıyorsa bana yardım etsinler."

Eşi ve kendisinin 4 kez DNA testine girdiğini ancak bebeğin kendilerinden olmadığını söyleyen baba İbrahim Kazankıran ise 6 yıldır hukuk mücadelesi verdiklerini ifade etti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERALMANYA