UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AMERİKA’YA GİDECEK Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Kasım'da gerçekleştirilmesi beklenen ABD ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gitmeden önce kendileriyle telefon görüşmesi yapacağız. O telefon görüşmesine göre nihai kararımızı vereceğiz." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AMERİKA’YA GİDECEK Mİ?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Kasım'da ABD Başkanı Donald Trump ile gerçekleşmesi beklenen görüşmeye ilişkin, "Gitmeden önce kendileriyle telefon görüşmesi yapacağız. O telefon görüşmesine göre nihai kararımızı vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısı sonrası gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Erdoğan, bir basın mensubunun, "ABD'ye gidecek misiniz?" sorusuna "Gitmeden önce kendileriyle telefon görüşmesi yapacağız. O telefon görüşmesine göre nihai kararımızı vereceğiz" yanıtını verdi.

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin NATO'da itibarı olan önemli bir üye olduğunu belirterek Erdoğan'ın 13 Kasım'da kendisinin misafiri olarak ABD'ye geleceğini söylemişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcumhurbaşkanı erdoğan