UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAN DONDURAN CİNAYET İTİRAFI!

Rusya'da geçtiğimiz günlerde bir anaokuluna giren ve sonsuz yaşam büyüsü için öğlen uykusundaki 6 yaşındaki çocuğu bıçaklayarak öldüren 36 yaşındaki katil zanlısı, polise cinayeti nasıl işlediğini olay yerinde anlattı.

KAN DONDURAN CİNAYET İTİRAFI!

Rusya'nın Nenets bölgesindeki Naryan-Mar şehrinde bulunan Shazka Anaokuluna giren ve o sırada öğlen uykusunda olan 6 yaşındaki Cyril adlı çocuğu öldüren 36 yaşındaki Denis Pozdeev, cinayeti nasıl işlediğini olay yerinde polise anlattı. Öte yandan, Rusya Federasyonu Araştırma Komitesi, Pozdeev'in anaokuluna girişi ve gözaltına alınışına ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini de paylaştı.

Paylaşılan güvenlik kamerası görüntülerinde, Pozdeev'in Shazka Anaokulunun giriş kapısına gelerek zili çaldığı ve kapının açılmasıyla içeriye girdiği görülüyor. Ardından merdivenlere yönelen Pozdeev, ikinci kata çıkarak cinayeti işleyeceği, 6 yaşındaki Cyril'in uyuduğu odaya giriyor. Daha sonra polisin olay yerine gelmesiyle Pozdeev, gözaltına alınıyor.

Polisler, soruşturma kapsamında Pozdeevi cinayeti işlediği anaokuluna akşam saatlerinde götürerek olayı anlattırdı. Görüntülerde, Pozdeev'in polisler ile birlikte anaokulu bahçesine girdiği ve cinayeti işlediği gün yaptığı gibi ikinci kata çıktı görüldü. Daha sonra çok sayıda yatağın bulunduğu odaya giren Pozdeev, polislere cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

Cinayetin işlenmesinden birkaç saat sonra polis, Pozdeev'in suçunu itiraf ettiğini açıklamıştı. Yerel medya, Pozdeev'in polise verdiği ifadede, "Bir kitapta, yakınlarım ve benim için sonsuz yaşamı ve zenginliği vadeden bir büyü okudum. Bu büyünün gerçekleşmesi için de bir çocuğu öldürmem gerekiyordu" dediğini belirtmişti.

Polisin soruşturmasının ne kadar süreceği ve Pozdeev'in yargılanma sürecinin ne zaman başlayacağına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCİNAYET  RUSYA  İTİRAF