UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji'den gelen son dakika haberine göre yurdun bazı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağmur yağışı bekleniyor. Haftanın ikinci gününde vatandaşlar evden çıkmadan önce "Bugün hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtını araştırırken hava sıcaklıkları ve yağışların ne kadar süreceği ile ilgili de açıklama geldi. Haberimizden, illerimize göre saatlik hava durumu raporlarına ulaşabilirsiniz. İşte 5 Kasım 2019 tarihli hava durumu tahminleri…

HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Haftanın ikinci gününde de yağışlar Türkiye'de etkisini göstermeye devam ediyor. Özellikle batı kesimlerimizde yağmur yağışı ve rüzgar beklenirken, kuvvetli rüzgar nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olması uyarısı geldi. Sabah saatlerinden itibaren etkisini gösterecek olan yağışlar akşama doğru hafifleyecek. Pastırma sıcaklarının bu hafta etkisini artırarak göstermesi bekleniyor. Peki, bugün hava durumu Türkiye genelinde nasıl olacak?

HAVA DURUMU TAHMİNLERİ – 5 KASIM 2019

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yayımlanan son hava durumu tahmin raporlarına buradan ulaşabilir, illerimize göre saatlik hava koşulların öğrenebilirsiniz.

İşte bölgelerimizde bugün beklenen yağış ve sıcaklık değerleri…

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Kırklareli, Balıkesir ve İstanbul çevreleri ile Çanakkale'nin güney ve doğu ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

EDİRNE °C, 24°C

Parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL °C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar hafif sağanak yağışlı

KIRKLARELİ °C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar hafif sağanak yağışlı

KOCAELİ °C, 25°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Manisa ve Denizli çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Muğla çevrelerinde öğle saatlerine kadar kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

DENİZLİ °C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı

İZMİR °C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

MANİSA °C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13