UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANDE ERÇEL'İN ABLASINI KORKUTAN YORUM!

7.5 aylık hamile olan Gamze Erçel, sosyal medyadan kendisine gelen bir yorum sonrası endişeye kapıldı.

HANDE ERÇEL'İN ABLASINI KORKUTAN YORUM!

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, 3 senedir aşk yaşadığı Caner Yıldırım ile Nisan 2018'de dünyaevine girmişti. Caner Yıldırım'la mutlu bir evlilik sürdüren Gamze Erçel, anne olmak için gün sayıyor. Doğacak bebekleri için geçen günlerde baby shower partisi düzenleyen Gamze Erçel, kızına hayatını kaybeden annesinin adını vereceğini açıklamıştı.

Hande-Gamze Erçel kardeşlerin kanser tedavisi gören annesi Aylin Erçel, 11 Ocak'ta hayatını kaybetmişti

'O KÜÇÜK MELEĞİN YAŞAMINI TEHLİKEYE ATMAYIN'

Kızına Aylin Mavi adını verecek olan Gamze Erçel, bir takipçisinin, "Duyduğum şey ne kadar doğru bilemem ama bebeğinize annenizin ismini vermek istiyormuşsunuz. Annenizi yaşatmanız çok güzel bir davranış ama bence doğru değil çünkü isimlerin enerjileri vardır. Günümüzde de bunun birçok örneği var. Annenizin hastalığı bebeğinizde devam edebilir. Lütfen o küçük meleğin yaşamını bu kadar tehlikeye atmayın" yorumuna yanıt verdi.

Gelen bu mesajın ardından Gamze Erçel, "Böyle birkaç mesaj okudum. Ne kadar doğru sizce, inanan var mı?" diyerek anket düzenledi. Ankette 'Hayır' seçeneği yüzde 73 ile önde gidiyor.

İsim konusunda çok eleştiri gelince Hande Erçel şu açıklamayı yaptı: 'İsminden tabii ki vazgeçmedim arkadaşlar, bir sakin... Biz ilk ismini koyarken bile Aylin Mavi koyalım ama Mavi ismini kullanalım demiştik. O yüzden şimdi Mavi yazdım' açıklamasını yaptı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13