UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"CİNAYET CİPS GİBİDİR" DEDİ ÇOCUKLARINI BOĞDU!

İngiltere canavar anneyi konuşuyor. Bir insanı öldürmeyi patates cipsine benzeten cani kadın, önce evcil hayvanlarını eğlence olsun diye öldürdü, ardından dört çocuğunu zehirlemeye kalkıştı. Bunda başarısız olunca iki oğlunu çıplak elleriyle boğdu.

"CİNAYET CİPS  GİBİDİR" DEDİ  ÇOCUKLARINI BOĞDU!

Akıl almaz olay İngiltere'nin Sheffield kentinde yaşandı. Sarah Barrass ve eşi Brandon Machin, iki çocuğun canına kıyarken gözlerini bile kırpmadılar.

35 yaşındaki Sarah Barrass'ın kardeşi Martyn, kardeşinin tehlikeli olduğunu bildiğini ve yıllar önce sosyal hizmetleri uyardığını söyledi.

Sarah ve Brandon'ın sürekli korku filmleri izlediklerini söyleyen Martyn, şiddete meyilli olan çiftin önce evde besledikleri evcil fareyi öldürdüklerini, hızlarını alamayınca hedefe çocukları aldıklarını belirtti.

İngiliz Mirror gazetesine açıklamalarda bulunan 34 yaşındaki Martyn, Brandon'ın sadece 3-4 yaşlarında bir çocukken bile Blake'e şiddet uyguladığına şahit olduğunu söyledi.

"Onu kolundan sıkıca yakalayıp yere fırlattığını, sonra da yerlerde sürüklediğini görmüştüm" diyen Martyn, Brandon'ın şiddete meyilli olduğunu o zaman fark ettiğini ifade etti.

Zaman kaybetmeden sosyal hizmetleri aradığını ancak yardım çağrısının gözardı edildiğini vurguladı.

2009-2010 yıllarında çocukları kurtarmak için yardım istediğini de anlatan acılı dayı, üç kere aradığı yetkililerin ilgisizliğinden şikayetçi.

Eğlence olsun diye evde besledikleri evcil fareyi öldüren altı çocuklu cani anne, biri 13 diğeri 14 yaşında olan iki oğlu Tristan ve Blake'i öldürmeden bir gün önce diğer çocuklarını da zehirlemeye kalkıştı.

Sarah ve üvey baba Brandon'ın boğarak öldürdüğü iki çocuk da otomobilleri ve motosikletleri çok sevdiği için, cenazede motosikletler ve Lamborghini marka araçlardan oluşan bir cenaze alayı onlara eşlik etti.

Yeğenlerini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Martyn, çocukların altın kapli, kibar ve cana yakın olduklarını söyledi.

Ablası Sarah ve Brandon içinse "Onlar doğdukları günden beri kötü kalpli. İkisi de birbirinden kötü, katil psikopatlar" yorumunu yapıyor.

Sarah Barrass'ın sosyal medya paylaşımlarındaki şiddet övgüsü ise dikkat çekici. Cani anne, bir paylaşımında "Cinayet patates cipsi gibidir, bir tane ile yetinemezsin" diyordu.

Bir diğer paylaşımında ise, "Azrail" payaşımı yapan kadın, "Senin için geliyorum" ifadesini kullandığı görüldü.

Tutuklu olarak yargılanan Sarah Barrass ve Brandon Machin'in mahkemesi sürüyor.

Cinayet ve cinayete teşebbüs suçlarından yargılanan canilerin cezası 12 Kasım'da açıklanacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcani anne  ingiltere