UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURNUNDAN ÇIKAN GÖRENLERİ ŞOKE ETTİ!

Avustralya'da yaşayan bir adam baş ağrısı ve burun tıkanıklığı sebebiyle doktora gitti. Tomografide yer alan sonuçlara göre adamın burnunda bir nesne bulunduğu tespit edildi.

BURNUNDAN ÇIKAN GÖRENLERİ ŞOKE ETTİ!

İlginç olay Avustralya’da yaşanıyor, bir adam şiddetli baş ağrısı ve burun tıkanıklığı şikayetiyle hastaneye başvuruyor.

Normal muayenede bir şey bulamayan doktorlar, hastadan bilgisayarlı tomografi çektirmesini istiyorlar. Çekilen tomografiyi inceleyen doktorlar, hastanın burnunda, sinüslerini tıkayan büyük bir cisim olduğunu fark ediyorlar. Hasta derhal ameliyata alınıyor.

Ameliyatla çıkarılan şey, kendi alanında bugüne kadar burundan çıkarılmış en büyük nesne!

Doktorlar hastanın burnundan kapsül benzeri plastik bir nesne çıkarıyor. 2cm*1.1cm büyüklüğündeki bu şeyin ne olduğu ise hastanın ifadesinin ardından ortaya çıkıyor.

Adamın burnundan çıkarılan şey içinde uyuşturucu madde bulunan bir kapsül. Bundan tam 18 yıl önce, evet on sekiz yıl önce, hapiste olan adam sevgilisinden kendisine uyuşturucu getirmesini istiyor. Sevgilisi uyuşturucuyu bir kapsül içinde getiriyor ve adam denetlemeden kaçmak için kapsülü burnuna sokuyor. Daha sonra yakalanacağım korkusuyla biraz daha ileri itince kapsül burnuna kaçıyor, ancak adam kapsülü yuttuğunu düşünüyor. O günden sonra bir daha konusu açılmıyor.

18 yıl sonra başlayan şiddetli baş ağrısı.

Ancak kapsülü yutmuyor. Kapsül adamın sinüslerini tıkayacak şekilde burunda kalıyor ve 18 yıl boyunca adam bunu fark etmiyor. Doktorlara göre bu kapsül, bugüne kadar bir burundan çıkarılmış içinde uyuşturucu bulunan en büyük rinolit (burnu tıkayan yabancı madde). Adam, burnundan çıkarılmasının ardından maddenin ne olduğunu hiç bilmediğini söylese de içinden uyuşturucu çıktı denince 18 yıl önceki anısını bir anda hatırlıyor…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERburun  ameliyat  uyuşturucu