UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CENK KÜPELİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

İbrahim Kutluay'la bitirdiği evliliğin hemen ardından iş insanı Cenk Küpeli ile hayatını birleştiren Demet Şener, kayınpederi Avni Küpeli tarafından şoke eden suçlamalara maruz kaldı.

CENK KÜPELİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Oğlu Cenk Küpeli'nin düğününe de katılmayan baba Avni Lüpeli, 2. Sayfa programında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Demet Şener hakkında olay açıklamalarda bulunan Avni Küpeli, "Demet Şener, gözümüzün nuru oğlumuz Cenk'i bizden koparmış ve ailesini hiçe saymıştır." ifadelerine yer verdi.

Demet Şener'in evlilik amacının sadece nispet olduğunu öne süren baba Küpeli, "Yaptığı nispetler sadece İbrahim Kutluay'ı değil, bizleri de derinden yaralamaktadır. Bu konuya da özellikle dikkat çekilmesini rica ederiz. Saygılarımızla... Oya - Avni Küpeli" dedi.

Küpeli, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Demet Şener oğlumuzla İbrahim Kutluay'a nispet yapmak için evlendi. Evlendiğinden beri oğlumuzla hiç görüşemedik. Bizi oğlumdan kopardı. Oğlum ve Demet'le barışma söz konusu bile olamaz."

Babasının bu açıklamalarının ardından sessizliğini bozan Cenk Küpeli ise, uzun zamandır hayranı olduğu kadınla kendi rızasıyla evlendiğini belirtti. Küpeli, açıklamasının devamında şöyle konuştu:

"Kendi ailemin isteği doğrultusunda bir evlilik yapmamak hata değil kendi kararımın bir sonucudur. Bu karara da ailem başta olmak üzere herkesin saygı göstermesi gerekmektedir."

"Ailemin de başımın üzerinde yeri vardır fakat artık kendi çekirdek ailemi kurmuş bulunuyorum ve sadece anlayış bekliyorum. Daha fazla bu konu ile gündeme gelmek istemiyorum. Teşekkür ederim."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13