UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESTETİK AMELİYAT KORKUNÇ SONUÇ VERDİ!

36 yaşındaki iki çocuk annesi kadın, ucuza getirmek için aynı anda iki estetik operasyon birden geçirdi. Ancak güzelleşme isteği faciayla sonuçlandı.

ESTETİK AMELİYAT KORKUNÇ SONUÇ VERDİ!

Louise Harvey, İngiltere'nin Norwich kentinde, iki çocuğuyla birlikte yaşıyordu. Çevresi tarafından sevilen ve sosyal bir karaktere sahip 36 yaşındaki kadın, güzellik uzmanı olarak çalışıyordu. İngiltere'nin başkenti Londra'daki bir klinikte, estetik operasyon geçirmek istedi.

Göğüslerini büyütmek isteyen kadın, ikinci çocuğunu dünyaya getirdikten sonra gevşeyen derisi nedeniyle karnını da gerdirmek istiyordu. İddiaya göre Louise'e, klinikteki yetkililer tarafından aynı anda iki operasyonu birden geçirmenin daha hesaplı olacağı bilgisi verildi. Bunun üzerine 36 yaşındaki iki çocuk annesi kadın, 2018 yılının 17 Haziran günü kliniğe giriş yaparak operasyon geçirdi.

Louise'in estetik operasyonları sona erdikten sonra, genç kadına ve annesine ameliyatın başarılı geçtiği söyledi. Estetik operasyonları sona erdikten sonra, genç kadına ve annesine ameliyatın başarılı geçtiği söyledi.

Harvey'nin ailesinin geçmişinde, kan pıhtılaşma problemi olduğu klinik yetkililerine bildirilmiş olmasına rağmen evine dönen kadına kan inceltici bir ilaç verilmedi. Louise Harvey birkaç gün sonra kendini iyi hissetmemeye başladı ve 3 Temmuz'da ambulans çağırarak hastaneye kaldırıldı.

4 Temmuz'da bilinci açık olan ve oğullarının kendisini ziyaret etmesini isteyen Louise, bir gün sonra hayatını kaybetti. Louise'in 53 yaşındaki annesi Linda Harvey, kliniğin yetersiz bir tedavi uyguladığını ve kızının bu nedenle hayatını kaybettiğini söylüyor. Söz konusu klinik, Louise hayatını kaybettiğinden beri kapatılmış durumda.

Louise'in kesin ölüm nedeni ise bilateral pulmoner emboli olarak açıklandı. Olay mahkemeye taşındı. Norfolk sorgu hakimi Yvonne Blake, Louise Harvey'nin danışman plastik cerrahı olan Manish Sinha'ya, ailenin kan pıhtılaşma konusundaki probleminden haberdar olup olmadığını sorduğunda, "Hayır efendim, değildim" cevabını aldı.

Davaya ileri bir tarihte devam etmek üzere ara verildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERestetik  operasyon