UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FİTNESSÇİ BÜYÜKANNE TORUNU İLE FENOMEN OLDU!

Avustralya'da yaşayan 63 yaşındaki Lesley Maxwell ve 18 yaşındaki torunu Tia Christofi sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fitness videoları sayesinde tüm dünyada tanındılar.

FİTNESSÇİ BÜYÜKANNE  TORUNU İLE  FENOMEN OLDU!

Vücut geliştirme sporu yapan büyükanne ve torunu, kusursuz fizikleri sayesinde Instagram'da fenomen haline geldi. Lesley torunu Tia ile birlikte hemen hemen her gün spor salonuna gidiyor.

Haftada 5 gün sıkı antrenman yapan 63 yaşındaki Lesley'nin vücut geliştirme yarışmalarında 30'dan fazla derecesi bulunuyor.

Gençlik yıllarında da son derece güçlü olduğunu ifade eden Lesley, o dönemde erkeklerle ağırlık taşıma iddiasına girdiğini ve daima kazandığını belirtiyor.

Ancak o deönemde ailesi, özellikle de annesi vücut geliştirme sporuyla ilgilenmesine izin vermemiş. Kaslı bir vücudun erkeklere özgü olduğunu söyleyen annesi yüzünden Lesley de bu sporla ancak 40'lı yaşlarından sonra tanışmış...

Büyükannesinin izinden giden Tia da sporla çok genç yaşta tanıştı. Lesley'nin Instagram'da 21 bin, torunu Tia'nın ise 112 bin takipçisi bulunuyor. Tia'nın ayrıca 300 bin takipçisi bulunan bir YouTube hesabı da mevcut. Tia sosyal medya hesaplarında paylaşım başına 307 dolar kazanıyor.

63 yaşındaki Lesley vücut geliştirme antrenmalarının dışında her gün en az 6 kilometre yürüyor. Yarışmalara böyle hazırlanan Lesley bunun sağlıklı yaşamın da anahtarı olduğunu söylüyor.

63 yaşındaki Lesley Maxwell ayrıca 'Bring Your Sexy Back' adında, 40 yaşından büyük kadınlara özel bir fitness programı da yürütüyor ve kadınların fit görünümlerinden vazgeçmemesi için çalışıyor...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERlesley maxwell  tia christofi  fitness