UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU HAFTA KİMLER İNDİ KİMLER ÇIKTI?

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

BU HAFTA KİMLER İNDİ KİMLER ÇIKTI?

1-KOTON

Çalışanlarına, işçilerine karşı aldığı inanılmaz tutumla inenler listemizin ilk sırasında Koton var. Özellikle sendikalaşmaya karşı yaptığı hiç de medeni olmayan tutumla ve özellikle de gelen tepkilere hiç kulak asmaması nedeniyle Koton’u biz de kınıyor ve inenler listemizin 1. sırasına alıyoruz.

2-SEN ANLAT KARADENİZ

Nereden nereye…

Geçen yıl aldığı 10-15 ratinglerde şimdi 3’te 1’ine indi. 13 Kasım'da ekranlara veda ediyor.  Yazık oldu… Sen Anlat Karadeniz, inenler listemizin 2. sırasında…

3- BEREN SAAT

Türkiye’nin belki de 1 numaralı kadın starı olacakken anlaşılmaz hayat tutumu ve iş hayatındaki istikrarsızlıkla inenler listemizde 3 numarada…

4-VODAFONE

Vodafone ne yaptı etti yine kendini TT yaptı! Bu kez de #vodafonepismanlıktır hashtagiyle… Son yaptığı kampanya adeta ters tepti. Yorumlar hep şu tarzda:

“6 da 4 internet olan çarkta hep o 2 sürpriz kupona girilmesi”

5-CEM YILMAZ

Yaşlanıyor mu ne oluyor bilinmez ama daha insanların yüzünü görür görmez gülmeye başladığı adam gitti sanki yerine başka biri geldi. Agresif tutumlarını hiç yakıştıramadığımız Cem Yılmaz, Defne Samyeli ayrılığından sonra bakalım daha neler yaşayacak?

ÇIKANLAR

1-TÜRKİYE

Türkiye, Suriye’de büyük bir başarı elde etti… Her ne kadar “İçimizdeki yabancılar” bu duruma bile olumsuz yönde bakmaya çalışsa da başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere onların nazarında tüm Türkiye’yi kutluyoruz.

2-SABANCI

Atatürk’süz 29 Ekim filmleri bizde hep kuşku uyandırıyordu. Bir tek geçen sene birkaç kare görmüştük, ondan önceki sene hiç yoktu. Şimdiki filmlerindeyse Atatürk’ün hakkını veren Sabancı grubunu kutluyor ve çıkanlar listemizde 2. sıraya alıyoruz.

3-MUCİZE DOKTOR

FOX TV’nin dizisi bu sene rating konusunda adeta mucize yarattı. 20 Ratinglere kadar ulaşan ve rekor kıran Mucize Doktor, iyi bir iş yapıldığında ne kadar yüksek rating alınabileceğini gösterdi adeta.

4-ORKİD

Kızmıştık, Türk gazetelerini olumsuz manada kullanıyor, Türkiye’nin imajını lekeliyor diye… Ancak onlar inenler listemizdeki Koton gibi “üstüne yatmak” yerine hemen hatalarını düzeltme yoluna gittiler ve yanlış anlaşıldıklarını belirtip, kötü niyetli olmadıklarını hemen açıkladığı için biz de kendilerini inenler listemize almayı düşünürken tam tersi çıkanlar listemize aldık.

5-KENAN İMİRZALIOĞLU

“Kim 1 Milyon İster” programına başlar, başlamaz 1 milyon vererek büyük ses getirdi. Aynı zamanda hem ciddi hem de sempatik bir duruş sergileyen Kenan İmirzalıoğlu, çıkanlar listemizdeki yerini aldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİNEN-ÇIKAN