UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAN DONDURAN İTİRAF! “KISKANDIM ÖLDÜRDÜM GÖMDÜM!”

Bakırköy'de yaşayan 85 yaşındaki emekli Hüseyin Seyman’ın ailesi, geçtiğimiz pazar gününden beri kendisinden haber alamayınca polise başvurdu. Kan donduran gerçek ortaya çıktı!

KAN DONDURAN İTİRAF! “KISKANDIM ÖLDÜRDÜM GÖMDÜM!”

Polis yaptığı araştırmada, Seyman’ın son olarak komşusu Ali Malkaya (42) ile görüldüğü bilgisine ulaşınca Malkaya gözaltına alındı. Malkaya’nın çelişkili ifadelerinden şüphelenen polis, bu kez aracının GPS kayıtlarını çıkardı. 

Aracın Silivri’ye gittiği belirlendi. Silivri’ye giderken Malkaya’nın yanında Seyman görülürken, dönüşte yalnız olduğu da tespit edildi. 

Malkaya görüntülerden sonra cinayeti itiraf ederek, “Seyman komşumdur. Beni her gördüğünde sevgilim S.B.’yi (25) sorardı. Kıskandım. Son karşılaşmamızda yine sorunca öldürmeye karar verdim. ‘Seni pikniğe Silivri’ye götüreyim S.B.’de orada’ dedim. Dayımın çiftliğine götürdüm. Başına arkadan ateş ederek öldürdüm. Bahçede çukur açarak gömdüm, üzerindeki eşyaları yaktım” dedi. 

Olay yerinde yapılan kazıda ise Seyman’ın cesedi bulundu. Adliyeye çıkarılan Ali Malkaya tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbakırköy  cinayet