UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN FENERBAHÇE YÜKSEK DİVAN KURULU'NDA!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu (YDK) olağan toplantısı başladı.

ERDOĞAN FENERBAHÇE  YÜKSEK DİVAN KURULU'NDA!

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda açıklama yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın asırlık çınar Fenerbahçe'nin çatısı altında bizlerle olmasının onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, kongre üyeliğinin 25. yılını doldurdu ve yüksek divan kurulu üyesi oldu” dedi.

ÖZEL VİDEO HAZIRLANDI

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fenerbahçe üyeliğinin 25. yılı olması dolayısıyla katılacağı toplantıda Erdoğan için futbolculuk döneminin yer aldığı fotoğraflardan özel bir video hazırlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması öncesi salonda sinevizyon gösterimi yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Olimpiyatlara en çok sporcu gönderen kulüp Fenerbahçe'dir. Fenerbahçe sevdası bizim gönlümüze ilk çocukluk ve gençlik yıllarında düştü. Fenerbahçe'nin gönül dünyamızdaki yeri hep en üstte kaldı. Hizmet ve icraat onoktasında herkesin yanında olduk bununla birlike Fenerbahçe'nin gönül dünyamızdaki yeri hiç değişmedi.

Uluslararası organizasyonlardan bir-iki madalya ile dönmeyi başarı sayamayız. Çok daha iyisini yapabilecek kabiliyetteyiz.

Altyapı ve sporcu yetiştirme sistemi en önemli iki eksiğimizdir. Stadyumlarımızı yeniledik. Fenerbahçe Stadyumu bu değişimin ilk ve en önemli örneğidir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13