UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KALDIRIMDA OTURAN ÇOCUĞA YAKLAŞIP EĞİLDİ VE...

Adana'da bir çocuk küçük kardeşi ile kaldırımda otmuş telefonla oynuyordu. Bu sırada kendilerine yaklaşan iki kişinin farkında bile değildi. O kişilerden biri yanına geldiğinde bir anda eğilip çocuğun elindeki telefonu alıp kaçtı. Küçük çocuk peşinden koşsa da kendisinden çok büyük olan hırsızı yakalayamadı. Polisin güvenlik kameralarından tespit ettiği zanlı ise karakoldan adliyeye götürülürken yüzünü tişörtü ile kapatarak görüntü alınmasını önlemeye çalıştı.

KALDIRIMDA OTURAN ÇOCUĞA YAKLAŞIP  EĞİLDİ VE...

Olay, merkez Seyhan ilçesi, Türkocağı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, C.E. (13), evlerinin önünde kaldırıma oturup cep telefonu ile oyun oynarken yanından geçen iki kişiden biri telefonu alıp kaçtı.

Çocuk, hırsızın arkasından koştu ama onu yakalayamadı. Daha sonra ailesine olayı anlattı. Ailesinin şikayeti üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yaptığı incelemede, olay anının güvenlik kamerası görüntülerini buldu.

Polis, el ve kollarındaki dövmeden zanlının İslam Ş. (28) olduğunu tespit etti. Yapılan çalışma sonunda zanlı, Seyhan ilçesinde olay yeri yakınlarındaki bir adreste oturduğu tespit edilerek yakalandı.

"BEN BÖYLE BİR OLAY MI YAPMIŞIM"

Gözaltına alınarak emniyete götürülen zanlının olayı hatırlamadığını söyleyerek, "Ben böyle bir olay mı yapmışım" dediği öğrenildi.

Gasp, yankesicilik, kasten yaralama, hırsızlık ve uyuşturucu kullanmaktan suç kaydı olduğu öne sürülen zanlı ifadesinden sonra adliyeye sevk edildi.

Zanlı çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERADANA