UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BERKAY ŞAHİN İDDİALARA İSYAN ETTİ! “BU İNSANLAR APTAL DEĞİL!”

Berkay Şahin’in 3 hafta önce yakın dostu Fettah Can’ın eşi Cansu Kurtçu’yu dinlemeye gittiği ve o mekanda da oyuncu Eren Hacısalihoğlu’yla kavga ettiği iddia edildi. Hatta Berkay Şahin’in Hacısalihoğlu’nun sevgilisi şarkıcı Alya’nın yanından geçerken sırtına dokunduğu da öne sürüldü.

BERKAY ŞAHİN İDDİALARA İSYAN ETTİ! “BU İNSANLAR APTAL DEĞİL!”

Şarkıcının hareketine sinirlenen Alya'nın sevgilisi Eren Hacısalihoğlu'nun Berkay'a, "Ne oluyor? Neden dokunuyorsun kıza?" şeklinde sert çıktığı konuşuluyordu. İkilin arasında ise şiddetli bir tartışma yaşandığı iddia edilmişti. Taraflar, çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

JET HIZIYLA YALANLAMA GELDİ!

Hem Eren Hacısalihoğlu hem de Alya sosyal medyadan çıkan haberleri yalanladı. Ardından da Berkay, yaptığı açıklamayla iddialara cevap verdi.

İlk olarak Eren Hacısalihoğlu şu açıklamayı yaptı;

“Öncelikle içinde “Kötü niyet” barındırdığına inanmadan edemediğimiz bu haberin karşısında pek şaşkınız. Alya ve Berkay’ın geçmişte beraber çalıştığını herkes bilir, kaldı ki önümüzdeki günlerde (Dedikoduyu benden duyun) efsane bir şarkı söyleme ihtimalleri bile var. Kaldı ki bunları da geçtim Alya’dan bağımsız olarak Berkay benim dostumdur. Kötü niyet hepimizi üzer arkadaşlar. Berkay’ın bir aile hayatı, bizim de Alya ile güzel giden bir ilişkimiz ve iş hayatımız var. Herkes kendi işine bakarsa cümleten çok mutlu oluruz. Sevgiler”

Berkay, Eren Hacısalihoğlu’nun bu gönderisini “Bu da olmadı. Başka bir şeyler düşünelim. Bu insanlar aptal değil her ne yapmak istiyorsanız! Her darbeniz biraz daha güçlenmeme sebep olacaktır” yazarak paylaştı.

Hacısalihoğlu’nun açıklamalarının ardından şarkıcı Alya’dan da bir yalanlama geldi.

Alya, “Yalan yanlış yapılmış ve içinde kötü niyet barındırdığına inanmadan edemeyeceğimiz bu haber karşısında çok şaşkın ve üzgünüm. Berkay ile geçmişte beraber çalıştığımızı zaten herkes biliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERberkay şahin