UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DAMADIN BOĞAZINI KESTİLER!

Kına gecesinde vahşet! Gelinin babası, damadın boğazını kesti!

DAMADIN BOĞAZINI KESTİLER!

Gaziantep'te kına gecesinde kayınbabası tarafından boğazı kesilerek öldürülen Eser Efsane'nin (32) annesi Meryem Fidan (67) o geceyi anlattı. Aynı gece gelinin kardeşi tarafından 4 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan acılı anne Fidan, "Oğlumun boğazının kesildiğini gözümle gördüm. Kör olası gözlerim görmeyeydi, yüreğimden çıkmıyor, gözlerim kör olaydı. Cani adammış o" dedi.

Ali Fidan olan ismini değiştiren Eser Efsane, mayıs ayında nişanlanıp resmi nikah yaptığı Damla Efsane için 20 Eylül akşamı Gaziantep'in Üçoklar Mahallesi'nde gelinin baba evinde kına gecesi düzenledi. İddiaya göre, gece bitmek üzereyken Eser Efsane kayınbabası Mehmet G. tarafından boğazı kesilerek öldürüldü, annesi Meryem Fidan ise gelinin kardeşi Cafer G. tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Olayın ardından Mehmet G., eşi Ayyuş G., oğlu Cafer G. ile Damla'nın dayısı Gökhan G. tutuklandı.

Eser Efsane, Kahramanmaraş'ta gözyaşları arasında toprağa verildi. 4 yerinden bıçaklanan annesi Meryem Fidan ise hastanede bir hafta tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Oğlunun en mutlu gününde öldürülmesine tanıklık eden anne Meryem Fidan, o gece ve öncesinde yaşananları anlattı.

'KÖR OLASI GÖZLERİM GÖRMEYEYDİ'

Olaydan kısa bir süre önce biber gazı sıkıldığını ifade eden Meryem Fidan, dünürü Mehmet G.'nin oğlunun boğazını kestiğini görünce hemen müdahale etmek istediğini, o sırada da Cafer G.'nin kendisini bıçakladığını söyledi.

Oğlunun en mutlu gününde ölümüne tanıklık eden Meryem Fidan, yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Bıçaklamadan önce gözümüze biber gazı sıktılar. 'Aman ne acı, ne oldu da bizim gözlerimiz yandı' dedim. Millet gözlerini ovuşturuyordu. Oynarken avuçlarının içindeymiş ve sıkmışlar. Bizim hiçbir şeyden haberimiz yok. Bu işin başımıza geleceğini bilsek gider miydik? Oyun oynuyorlardı. Annesi oynadı, kardeşleri oynadı. Kızın dayıları oynadı. Birden bir bağırtı koptu. Ben giderken adam bana bıçağı yerleştirdi mideme. Sonra arkamdan sapladı. Baktım aşağı buz gibi kan akıyor. Bir anda oldu. Oğlumun boğazının kesildiğini gözümle gördüm. Kör olası gözlerim görmeyeydi. Yüreğimden çıkmıyor, gözlerim kör olaydı. Cani adammış o. Müslüman kanı olan onu yapar mı? Bir tavuk boğazlıyorsun yüreğin acıyor. O benim ciğerimi yaktı. Daha bugün mezarından yeni geldim”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkına gecesi  vahşet  damat  gelin