UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAHREDEN HABER GELDİ!

Milli Savunma Bakanlığı Zeytin Dalı Harekât Bölgesinde 11 Ekim 2019 tarihinde PKK/YPG’li teröristlerce yapılan havan saldırısında yaralanan askerin şehit olduğunu açıkladı. Öte yandan Mardin'in Derik ilçesindeki operasyonda da 1 asker şehit oldu. 3 terörist öldürüldü.

KAHREDEN  HABER GELDİ!

Zeytin Dalı Harekât Bölgesindeki bir üs bölgesinde yaralanan asker şehit oldu.

MSB'den açıklama, "Zeytin Dalı Harekât Bölgesindeki bir üs bir üs bölgemize 11 Ekim 2019 tarihinde PKK/YPG’li teröristlerce yapılan havan saldırısında yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen kahraman bir silah arkadaşımız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 21 Ekim 2019 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

MARDİN'DEN DE ACI HABER

Mardin'den de acı bir haber geldi. Derik ilçesindeki operasyonda da 1 asker şehit oldu. 3 terörist öldürüldü.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Derik'te terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon başlattı. Operasyon sırasında, bir grup teröristle sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada, 1 uzman çavuş yaralandı. Bölgeye sevk edilen helikopterle alınan yaralı uzman çavuş, Mardin Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan uzman çavuş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu. Bölgede operasyonun sürdürüldüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERASKER  ŞEHİT