UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BERKAY VE DEMET AKALIN ARASINDA NELER OLUYOR?

Demet Akalın, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e doğum hediyesi olarak marka bir saat hediye etmişti. Şahin çifti, iddialara göre saati satmak istedi ve bunu öğrenen Akalın, adeta küplere bindi! Berkay, konuyla ilgili net konuştu ve iddiaları yalanladı.

BERKAY VE DEMET AKALIN ARASINDA NELER OLUYOR?

Ünlü şarkıcı Berkay, dün akşam Vadi Açıkhava’da sahne aldı. Konser öncesi gündeme dair açıklamalar yapan Berkay, Demet Akalın’la aralarında geçen saat polemiği hakkında da çarpıcı konuştu.

Berkay, “Demet ve Özlem arasında bir saygısızlık olması söz konusu değildir. Demet, bizim yıllardır iyi günde kötü günde birlikte yaşadığımız kardeşimizdir. En kötü anlarında biz onun yanında olduk, bizim kötü anlarımızda da o bizim yanımızda oldu. Benim onun için kötü bir şey söyleme ihtimalim yok. Bu Demet’in huyudur ben bilirim. Sürekli küser barışır o, bana şimdiye kadar 50 kere küsmüştür. Bize bir saat hediye etti, bizde bununla alakalı onu arayıp teşekkür ettik. Bu bir hediyedir ve birisine bir şey hediye ettiğinizde o artık hediye ettiğiniz kişinindir bunun arkasından koşmamak kovalamamak lazım.”

Demet Akalın’ın aldığı saatin, eşi Özlem Ada Şahin’e büyük geldiğini ve bu sebepten dolayı saati değiştirmek istediklerini söyleyen Berkay, konuyla ilgili de Demet Akalın’ı arayıp haber verdiklerini dile getirdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBERKAY  DEMET AKALIN  ÖZLEM ADA ŞAHİN