UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“ALGIYLA KAZANDIK!”

Bu zaferin mimarları kimler?.. Neden Amerika bize teşekkür etti?.. Operasyondaki başarımızın en büyük sırrı ne?.. Ve “içimizdeki yabancılar”a da söylenecek bir iki cümlemiz var!

“ALGIYLA KAZANDIK!”

Harekat başladığında, tüm TV’lere bir öneride bulunmuştuk, Operasyon bitene kadar “EKRANINIZA LÜTFEN BAYRAK KOYUN” diye… Çoğu yaptı; öncelikle Türk insanı olarak minnettarız.

Ve şimdi, “şahane bir final” yaptık Suriye’de…

Birçok gazeteci/yazar soruyor: “Madem biz kazandık, neden ABD bize teşekkür ediyor?..” diye… Onun da cevabını verelim.

Müthiş bir algı yönetimi yaptık çünkü… Bakın neden tüm dünya, bu operasyonda bize karşıydı?.. Çünkü her ne kadar biz, bu ülkenin huzurunu korumak, terörden kurtulmak için Suriye’ye girdiğimizi söylesek de, tüm dünya bizim Suriye’yi işgal ettiğimize, oradan hiç çıkmayacağımıza, Suriye’yi de böleceğimize inandı!.. Biz, böyle olmadığını da söyledik ama hani “laf olsun, beri gelsin” misaliydi!.. İşte bunun adı da müthiş bir algı yönetimiydi.

O nedenle tüm istediklerimizi aldık.

Hatta daha fazlasını alacağız!

Fark ettiyseniz, tarihe geçecek dün akşamki anlaşma toplantısında Ekonomi Bakanı Berat Albayrak da vardı!.. Bizce bu açıklanmayan anlaşmalarının içinde bırakın ekonomik yaptırımların kalkmasını, Türkiye’ye yapılacak çok önemli ekonomik destekler var!.. En başta kredi notlarımızın yükselmesinden başlayarak… Ayrıca bu harekattaki maddi kayıplar dahil!..

Kısacası bu zaferi kazanmamızın en büyük sebebi algı yönetimidir.

Yabancıların hepsi mutlu olacak!.. Çünkü onlar neredeyse bizim Suriye’yi alacağımıza inanmışlardı. O topraklardan asla çıkmayacağımıza da… Çünkü tarihe baktıklarında Türkiye’nin girdiği yerden çıkmaması, gözlerinin önünden hiç gitmiyordu. Biz, bunu çok çok iyi kullandık.

Ve UçanKuş’a göre bu zaferin mimarları kimler:

1-    En başta tabi ki, askerlerimiz… Şehit verdik, canımızı hiçe sayıp çok kısa sürede Suriye’nin kuzeyini fethettik adeta…

2-    Türk halkı… Başta özellikle sporcularımız olmak üzere… Yurt dışı, terörizme karşı yapılan bu harekatı, sadece Türk hükümetinin, özellikle de Erdoğan’ın kişisel husumeti gibi göstermeye çalışsa da tüm dünyanın izlediği bir maçta Fransa’daki futbolcularımızdan, dünya şampiyonu olan sporcularımızın duruşuna ve ayrıca çok çok önemli/sağcısı solcusu Türk halkının tüm Türkiye olarak birlik olmamızı göstermelerine kadar…

3-    Erdoğan ve kurmay heyeti… Diyecek bir şey yok. Seveni de sevmeyeni de ayakta alkışlanmalı… Şu günler muhalefet zamanı değil… Gerçekten tarihe geçecek bir başarıya imza attılar. Biz bu ülkedeki bağımsız/özgür basının temsilcisi olarak, tarafsız UçanKuş olarak bunu net söylüyoruz.

Peki ya kaybedenler:

1-    Kısaca HDP artık defteri kapatsın diyoruz. CHP ve İyi Parti de sanırız artık HDP’den sonsuza dek uzak duracaklardır. Zaten bu gelişmelerden sonra HDP kendini lav ederse de şaşırmayız.

2-    Medyanın bir bölümü… Onlara “İçimizdeki Yabancılar” diyoruz, maalesef… Hala şu zaferin keyfini bile bize çıkartmamaya azimliler!.. Hani bir düğüne gittiğinde, gelinle damadın mutluluğuna ortak olmak yerine, “Gelin zenginmiş, damat fakirmiş, bunlara bir yıl veriyorum, ayrılırlar” diye konuşan tipler var ya, aynen öyle!.. Sevincimizi kursağımızda bırakmayın… Yapmayın, etmeyin, şu ülkemizi ziyan etmeyin… Aslında edemezsiniz de ama artık ülke meselelerini lütfen siyasetle karıştırmayın…

Son olarak, şu operasyon sırasında koyduğumuz tavırla ilgili o kadar övgü aldık ki, aslında biz de şaşırdık. Çünkü bizim yaptığımız normal, bazılarının ki anormaldi!.. İşte şu alttaki gibi bize yüzlerce mesaj atan UçanKuş TV izleyicilerine ve UçanKuş sitesi ve de sosyal medya takipçilerine de teşekkür ediyoruz.   

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtürkiye  abd  erdoğan  pence  trump