UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞAHANE FİNAL! TÜRKİYE’NİN İSTEDİĞİ OLDU!

Bugün yapılan toplantıda, Türkiye ile Amerika anlaştı! YPG sınırdan komple 32 km güneye çekilecek! Böylece Türkiye operasyona devam etmeden kazanmış oluyor! ABD yaptırımları kaldırıyor! ve dolar da anında düştü! Saat 20:50 itibariyle 5.83 borsanın da yarın hızlı bir yükseliş sergileneceği iddia ediliyor!

ŞAHANE FİNAL! TÜRKİYE’NİN İSTEDİĞİ OLDU!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in başkanlık ettiği toplamda 4 saat 20 dakika süren heyetler arası görüşme sona erdi.

Pence toplantı sonrası açıklamalarda bulunuyor: Türkiye ve ABD Suriye'de ateşkes için anlaşmıştır. Barış Pınarı Harekatına 120 saatliğine ara verilecektir. YPG'li teröristler bölgeden çekilecek. Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a minnettar. Ekonomik yaptırımlar geri çekilecek. Yeni yaptırımlar olmayacak.

 

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence görüşmesinin ardından, "Türkiye’den harika haberler var. Teşekkürler Cumhurbaşkanı Erdoğan. Milyonlarca hayat kurtulacak” diye yazdı.

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından Erdoğan-Pence görüşmesinin ardından açıklamada bulundu. Trump mesajında, "Türkiye’den harika haberler var. Teşekkürler Cumhurbaşkanı Erdoğan. Milyonlarca hayat kurtulacak” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERABD